21:40 0

Disclaimer

Hotlips Corner merupakan sebuah blog yang menyampaikan gosip artis Malaysia, berita terkini dan juga gambar dan kisah yang menarik.

Semua nama dan info artis/selebriti/kenamaan yang disebut dalam blog ini adalah hanyalah cadangan & gosip dan berita dipaparkan tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional ketika membaca.

Kebanyakkan gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam blog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan dan pemberitaan sahaja. Blog ini tiada hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Admin tiada sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada semua entry apatah lagi cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Pihak admin Hotlips Corner tidak akan bertanggungjawap ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca dan setiap penulis komen adalah tanggungjawab masing-masing. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di ruangan blog ini.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak Hotlips Corner dan admin tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang ditulis.

0 comments:

Post a Comment