23:15 2

"Berasmara" sampai tertidur dalam kereta.

Pernah dengar tak perbuatan jahat seseorang ada masanya di balas di dunia lagi ? tidak perlu tunggu hingga seseorang itu meninggal dunia. Kenapa ini terjadi ? Tidak lain dan tidak bukan semata-mata untuk memberi peringatan dan pedoman untuk manusia lain. Supaya tidak melakukan perkara yang sama.

Gambar-gambar di bawah ini menggambarkan apa yang saya ceritakan diatas. Pasangan ini telah melakukan zina didalam sebuah kereta. Akibat terlalu letih mereka tertidur hingga kesiangan hari. Apa yang lebih mengaibkan dan memalukan lagi, mereka tertidur dalam keadaan bogel sehingga mendedahkan alat sulit mereka, Kelihatan juga kondom masih tersarung pada alat sulit si lelaki.

Mungkin pasangan ini berzina di kawasan tapak senaman, menyebabkan ramai orang yang keluar pagi untuk berjogging terperanjat dengan penemuan aksi memalukan dan mengaibkan pasangan ini. Kelihatan juga ada yang mengambil gambar mereka. 


2 comments:

  1. Suka sama suka..tak apa lah....kes teruk dari itu pun ada...yang pernah sya lihat....laki sma laki...pun banyak sekarang ne....

    ReplyDelete
  2. berlaku kt mne nie?
    npe d blur logo pd knderaan tu..

    ReplyDelete