Searching...
19:33 3

Gambar suami dayus belasah isteri tersebar

Ekoran kejadian yang berlaku apabila seorang lelaki yang bergelar suami kepada seorang wanita telah memukul dan belasah isterinya ketika berada didalam lif di salah sebuah hospital Pulau Pinang baru-baru ini.

Video rakaman cctv yang dimuat naik di laman facebook itu terus mendapat perhatian ramai pihak. Kandungan video itu juga turut memaparkan bertapa dayus dan kejamnya seorang lelaki yang juga bergelar ayah memukul serta menendang isterinya di hadapan dua orang anak mereka.

Di fahamkan bahawa, adik kepada wanita itu sendiri telah memuat naik video berkenaan. Mangsa telah pun membuat laporan polis ekoran kejadian tersebut dan pihak polis menyatakan bahawa suspek sudah menyerah diri.

Kini, gambar suspek itu telah tersebar luas di laman sosial dan laman internet.




3 comments:

  1. Muka dh la xbrp nk ensem..perangai lg la nauzubillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ntahnya. .nampak macho sgt ke tumbuk org pompuan. Kalau dah handal sgt find ur own species la bertumbuk. Dah le tu buat depan anak2. Esok2 kalau anak bertumbuk kat sekolah jgn salahkn cikgu pulak. Mmg x cukup iman dia ni

      Delete
  2. berlawan dgn the rock bru macho.haha.ni apa barang dgn isteri nk tumbuk

    ReplyDelete