19:59 0

Luahan Hati Isteri Kedua Ashraf Muslim Kepada Anaknya


Luahan Hati Isteri Kedua Ashraf Muslim Kepada Anaknya


Wan Sakinah telahpun selamat melahirkan anak pertamanya setelah berkahwin dengan Ashraf Muslim. Wam Sakinah kini sedang berpantang dan kelihatan amat gembira dengan kehadiran cahayamata perempuan itu.

Turut berasa gembira sudah tentulah Ashraf Muslim dan juga isteri pertama Ashraf iaitu Dayana. Dayana ternyata kelihatan sudah berbaik-baik dengan Wan Sakinah.

Namun begitu, perjalanan kehidupan sebagai isteri kedua ternyata sukar ditempuhi oleh Wan Sakinah daripada orang ramai. Sememangnya ramai yang masih marah dengan Wan Sakinah kerana kontroversi pernikahannya dengan Ashraf Muslim.

Menerusi laman sosial, Wan Sakinah telah meluahkan perasan sedihnya dan meminta maaf kepada anak kecilnya itu kerana turut mendapat tempias kebencian "haters" Wan Sakinah.

Wan Sakinah menulis:
" Sarah sayang... Kat dunia ni ramai yg marah ibu. Ramai yg benci pun. Tp sarah jgn risau.. Ibu, ayah & mama sayang sgt kat sarah. Ibu mntk maaf, sebab ibu, sarah pun terkena tempiasnya. Ibu tau ramai doa yg bkn2 utk anak ibu ni. Tp insyaAllah, anak ibu, Sarah Ashraf bt Mohd Ashraf ni dipelihara & dilindungi Allah dunia & akhirat. Jd anak yg solehah sayang yea.. #sarahashraf "

p/s: Siapalah yang marah sangat dengan Wan Sakinah sampai anak kecil itu juga menjadi mangsa. Kesian sungguh. Anak tu bukan ada salah apa-apa pun. Sedangkan Dayana (isteri pertama) pun dah okey, tak usahlah kita berlebih-lebih. Doakanlah kebahagiaan mereka sekeluarga. InsyaAllah.

bacaan lain:
- Wan Sakinah selamat bersalin (klik sini)
- Gambar persandingan Sakinah & Ashraf (klik sini)
- Video Wan Sakinah Memasak (klik sini)
0 comments:

Post a Comment