20:33 1

37 GAMBAR: Majlis Pernikahan Sharifah Sakinah Dan Aliff Adha


37 GAMBAR: Majlis Pernikahan Sharifah Sakinah Dan Aliff Adha 


Pelakon sensasi Sharifah Sakinah dan Aliff Adha telahpun selamat bernikah petang tadi. Pasangan ini diijabkabulkan di Hotel Shangri-La, Putrajaya pada pukul 5.56 petang.

Ini komen Sharifah Sakinah:

“Alhamdulillah, segalanya berjalan lancar. Saya berasa gembira kerana akhirnya bergelar isteri kepada Aliff, lebih-lebih lagi apabila ayah saya sendiri yang menikahkan saya.”

Ini pula komen Aliff Adha:

“Saya rasa bersyukur kerana segalanya berjalan lancar. Terima kasih kepada keluarga dan keluarga mertua yang hadir pada petang ini.”

Tema perkahwinan adalah ala-ala garden dan warna putih. Memang cantik dan santai.

Hantaran pula, Sakinah menerima tujuh dulang hantaran dan kesemuanya merupakan kasut berjenama Adidas dengan rekaan yang berbeza. Ada 7 pasang kasut Adidas. Memang unik dan menjadi perhatian tetamu yang hadir,

Pihak lelaki pula menerima 9 dulang hantaran terdiri dari cincin, Al-Quran, tali pinggang, seutas jam tangan dan sepasang kasut bola.

Majlis pernikahan Sharifah Sakinah dan Aliff Adha dihadiri oleh keluarga terdekat serta rakan-rakan artis seperti Marsha Milan, Anzalna Nasir, Elfira Loy, Siti Saleha, Sherry Al-Hadad, Nabila Huda, Liza Abdul, Nad Zainal dan Tasha Shila.

sumber: pepatungDapatkan TIKET Konsert FREE (KLIK SINI)
Dapatkan TIKET Konsert FREE (KLIK SINI)


Hilangkan PARUT Dengan Berkesan.......................................................- Parut stretch mark selepas...
Posted by Azanis Scar Serum Untuk Hilang Parut on Wednesday, March 18, 2015

1 comments:

  1. both of you pasangan yg ideal, moga perkahwinan till jannah amiin,

    ReplyDelete