Searching...
13:11 3

Jalan-jalan Cari Makan (JJCM) - Hajjah Mona Asam Pedas

Entri ni pasal  makan lagi heeh. Tempat ni memamng popular dan penah masuk dalam JJCM yang sebenar . Dua kali tau ha.. bukan calan-calang tempat makanan ni. Asam pedas dia memang sedapppppp!! ada Ummppp bak kata org. Jom kita tengok gambar2 sekitar tempat ni juga lauknya. Seperti biasaaa, makan bersama keluarga mentua..





3 comments:

  1. sedapnye..dah lame xmkn satey..huhu^^

    ReplyDelete
  2. saya baru je pegi kat hjh mona ni 2/3 minggu lepas. OK rasa dan ramai sesak orang. Susah cari parking. First time pegi sana biase nye makan kat asam pedas malinja atau pun asam pedas selera kampung.
    Pics dah upload so senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan makan hehe..takde topik lain.
    Kalu sudi follow la yer blog saya TQ

    ReplyDelete