Searching...
18:16 0

Filem Momok Jangan Cari Pasal, memang cari pasal



Filem ini sudah ditayangkan di pawagam, tetapi sukar mendapat komen dari kawan-kawan kerana semuanya tak tengok. Takde sorang pun kawan saya yang tengok cerita ini......


kemudian keluar artikel ini dari buahmulut --> FILEM YANG MENJENGKELKAN



MOMOK JANGAN CARI PASAL ialah sebuah filem komidi seram yang ke 3 arahan M Jamil. Maklumat tentang sinopsis serta para pelakon boleh di dapati dalam http://momokthemovie.blogspot.com/


Jom baca komen dari penonton [dari blog]



Suhana Suhaimi : "Iye ana dan menonton filem ini dan pada pendapat ana, idea / konsep yang menarik, scene hantu memang menyeramkan. Kreativiti sangat menonjol dari segi editing / grafik...sound effect pada intro sangat menakutkan. Jom nonton lagi :-).JIka anda inginkan cerita seram dan kelakar ,marilah menonton filem MOMOK...JANGAN CARI PASAL.. besttttt...anda pasti terhibur...Percayalah."
Sayang N Azian ‎Momok jangan cari pasal" dont find trouble " ~Xpasal2 nk cari pasal~ The Best Film Comedy 4 Year 2012~♥;)
Nina Tj: "alaaaaaaaa ...baru je balik tengok Momok jangan cari pasal" dont find trouble " kat bkt tinggi klang...nape tak bgtau awal2..klau tak leh tengok sama2 dgn abg Mohd Jamil....mmg best klakar....penuh panggung tadi...."
Sutradara Terbilang prolifik..."Aziz M. Osman ‎...i had fun bro...very eccentric movie"


0 comments:

Post a Comment