Searching...
21:00 0

Kumpulan Kpop Nu’est & Vixx Dilayan Teruk Di Shout Awards


Kasihan, Shout Awards 2012 yang berlangsung pada hari Jumaat lepas nampaknya dicemari dengan sikap tidak bermoral segelintir hadirin. 2 kumpulan Kpop iaitu Nu’est dan Vixx telah dijemput untuk memeriahkan lagi anugerah ini walaubagaimanapun, layanan yang diterima oleh kumpulan ini sangat memalukan.
Khabarnya mereka telah diboo, dibaling objek seperti kasut, botol dan kipas oleh segelintir pembenci Kpop. Tak perlu rasanya untuk berbuat demikian walaupun anda benci Kpop. 
shout awards
Luahan email daripada seorang pembaca yang kecewa dengan sikap segelintir haters ini. Beautiful Nara kongsikannya untuk tatapan anda.
Just nak share something,notice x dkt twitter skang tgh trendding #malaysiasaysorrytivixxandnuest? smlm mase shout awards kt sunway surf beach rmai la kpop lovers yg dtg show support. I’m one of them. mmg rude giler kot haters, even x suke or x knal pon just listen and enjoy the music kan.lagipon free x payah nk boo~~ kn artis tu..sampai satu tahap diorg baling sampah atas stage. ktorg kt sane pon bole nampak sampah melayang layang ke pentas ,org kat rumah apatah lagi kn? Even sy pon x knal half drpada local artis yg buat performance smlm,just sit back n relax je la.cuba imagine Kalau Yuna ke Shila Amzah buat performance kt luar and received the same treat, org malaysia lagi la cepat naik angin. Bukan apa Gov sibok promote how ethic and behave Malaysian people kat org luar tp klu dh trending kt twitter, satu dunia tau kot. Just show some respect la, next time the organiser please do something to attract crowd.
kpop
(beautiful nara)

0 comments:

Post a Comment