Searching...
11:32 0

Fahrin Ahmad Dah Kahwin Senyap-senyap?

Ini satu gosip yang hangat juga dikatakan di sebuah forum popular iaitu Cari.

Seorang ahli forum memberitahu bahawa Fahrin telah berkahwin tahun lepas dan isterinya menyambung pelajaran di luar negara. Ada juga sumber mengatakan, ternampak gambar kahwin Fahrin semasa membuat perkhidmatan internet di rumahnya...

baca di bawah:

"uols setaman ngn pahrin kan..mak uols kenal mak pahrin kan..ada x dengar citer pasal pahrin da kawen..
iols baru dpt citer dr sesorang..katanya pahrin da kawen tahun lepas..senyap2 jer...kawen ngan org biasa n wife dia ngah further study kat oberci...
ni cite betol ke cite pelesu ni?...nape nak sorok n nape nak ngaku bujang kalo da kawen?...then nape wartawan x dpt hidu...sumber yg gtau tu kata
betol sbb abg kawan dia nampak pic pahren kawen kat umah pahren masa dia dtg wat service wifi...
"

klik untuk baca dgn jelas

Sementara itu, ada juga pihak yang meragui cerita ini. Katanya jika sudah hampir setahun kahwin takkan orang tak dapat hidu. Lagipun jika tidak mahu orang tahu, takkan dia meletakkan gambar kahwinnya di ruang rumah.

p/s: Tak taulah kisah ini betul atau tidak, kita tunggu dan lihat sajalah Melodi terjah ke apa ke.


sumber: CARI

0 comments:

Post a Comment