Searching...
12:53 152

4 BUKTI GAMBAR: Zaquan Adha Curangi Ayu Raudhah, Mesej Cinta Didedah

Zaquan Adha Curangi Ayu Raudhah, Mesej Cinta Didedah


Alamak terkejut dengan berita yang dipublish di portal Rotikaya.

Suami kepada Ayu Raudhah ini dikatakan bermain ayat mesra dan nakal dengan seorang gadis yang juga penyokong pasukan bola JDT.

Perkara ini dilakukan melalui aplikasi WeChat yang telah disebarkan oleh portal Rotikaya.

Jom baca laporan Rotikaya:

Teknologi kalau digunakan dengan betul banyak faedahnya — contohnya laman web kami yang serba canggih ini, menjadi penyebar kisah selebriti untuk umpatan anda semua. AHAHAHA!

Seorang peminat mengirimkan sepucuk e-mail kepada kami hujung minggu lalu mendedahkan perilaku seorang pemain bola sepak terkenal yang juga merupakan suami kepada seorang artis atau selebriti yang agak terkenal juga.


Melalui susur masa Moments di WeChat, seorang gadis yang tidak dikenali namanya telah tanpa segan silu memuat naik beberapa keping screenshot yang menunjukkan dirinya sedang bersembang dengan Zaquan Adha.


Menurut sumber yang memaklumkan, gadis tersebut merupakan salah seorang gadis sorak atau penyeri (mascot? cheerleader?) untuk pasukan Johor Darul Takzim (JDT).


Tidak pasti sejauh mana hubungan gadis ini dengan Zaquan Adha namun boleh dilihat walaupun sudah bergelar suami, lelaki tetap menjadi lelaki. Heh. (rtky/m)


Kita tunggu kenyataan dari Zaquan Adha dan Ayu Raudhah.


152 comments:

  1. aishh lelaki......nampak ke tak...tu la..dulu kau mengata si rita..skang dh kena kat belakang hidung sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju, padan muka. lain kali jgn jaga tepi kain org...rasain kamu!

      Delete
    2. Sma je prngai ngn kmbr dia nyamph

      Delete
    3. Kannnn.....dulu sibuk nk pecah belahkan rumahtangga rita...now...kena kat diri sndiri

      Delete
    4. http://pilihan-anda.blogspot.com/2014/06/isu-zaquan-adha-menggatal-isteri.html?m=1

      Delete
    5. Sbb tu aq xsuka ayu...sbb dia dlu komplot dgn bkas suami rita.....ksian rita,,,,,skrg rasakan kau


      Delete
    6. Kena kat batang hidung sendiri lah. Bukan kena kt belakang hidung!! Adoiii wakakak

      Delete
    7. hukum karma... dulu ngutuk n ngata rita bagai nak rak... tp time tu smua nmpk burok kt c rita tu... haaaa rasain... bkn nk ejek tp beringat... menyokong x semestinya smua betol... yg slp n slh pun d kata bnr kompom ada slpnya.... *peringatan utk diri sndri jg...

      Delete
    8. Salam korang...xbaik mengata itu dan ini...sbb yg dh kawen..ini ujian...yg belom kawen...xtakot ke kalo2 kite duk kate org...akan kena kat kite nanti? sy dh rase semua ni....so...biar Allah yg mambalas kpd yg berbuat jahat...kite sebagai manusia...doakan yg terbaik utk org lain mudah2han malaikat mendoakan kite yg baik2...

      Delete
    9. 2 lh..aibkn org sndri mkn diri..!!!!

      Delete
  2. EEE BODOH BTL..ADK BERADIK SME JEK

    ReplyDelete
  3. Betol tu sama jee.. Dlu kata rita kesian rita sekarg see

    ReplyDelete
  4. tak hairan pun. time zaquan masuk spital sebab injured dulu..tgh malam-pagi ade pempuan jenguk dia. dan yang penting bukan ayu raudhah. dah la time tu ayu tgh mengandung anak kedua.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke?? Gatal jantan kembar.

      Delete
  5. memalukan.. ad anak already..euw

    ReplyDelete
  6. Wonder what will Ayu Raudah ' s reply?

    ReplyDelete
  7. ayu ayu kesian la ko...dlu ko mengata rita sekarang jadi pada ko plk...what go round will go round...skrg ko bleh la rasa apa yg rita rsa sma ko mengata die...

    ReplyDelete
    Replies
    1. "what goes around comes around" ;p

      Delete
    2. Bhahahahaha

      Delete
    3. heheeee...sorry aku x tahan nk gelak baca statement kat atas tu 'what go round will go round'...

      Delete
    4. Ape ke jadah what go around will go around. Ko hengat merry go round ke ape. Hahhaahah

      Delete
    5. Kah kah kah...what go round will go round... merry go round...ftw?

      Delete
    6. Kahkahkahkahkahkah...tegelak btoi Aku baca komen..ni la komen plg klakar!

      Delete
    7. Haha..merry go round...

      Delete
    8. Nasib baik tak merry christmas

      Delete
    9. Hahaha.. Lawak ini tiada kaitan dgn ayu raudhah.. Go go go

      Delete
    10. what go round will go round. aku nak terkucil hahahaha

      Delete
  8. Apa kes benda ceni pun nak bg tau.runtuh masjid jawab le kat sana

    ReplyDelete
  9. lelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiiiii takkkk guuuuu uuuuu naaaaaa aaaaa~ kalau betul la die main kayu tiga. ni i nyanyi tuk u huh!

    ReplyDelete
  10. Lelaki tu mmg teruk..da ada bini pun gatal lg..tp pompuan yg muat turunkan msg dia tu pun tak tahu malu..apa niat dia pun tak tahu.

    ReplyDelete
  11. Adik bradik sama jer...ape lar...bini dah cntek...xtw nak bsyukur...dunia2...

    ReplyDelete
  12. Hati2 bila berkata2..nabi kita ayah kita pun lelaki..

    ReplyDelete
  13. No komen lelaki zaman sekarang sama je. Dan prmp zaman sekarang kebayakkan penggoda tak kira la melalui kata kata atau pakaian dan sebagainya. Saya dah kena saya tahu...mmg pedih nak terima

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stuju. Last2 sy bg izin kawen lg 1. Abis cite

      Delete
    2. tabah ny awak bg suami kwin lgi 1.. klu sy tk kn bg kwin lain.

      Delete
    3. kawin je dgn sya

      Delete
    4. betul3...llki skrg...sama je ..last2 pompuan gak yg salah...so sad!

      Delete
    5. I dh rasa smua tu.memalukan, ank2 dh besar tp prangai x igt, diri makin berumur...nk bermadu? Sorry lh, i rela bercerai? What? X nk cerai kn i? Fine...meh i sign kbenaran tp izinkn i kuar dr umh ni n jgn jumpa i sampai u mati..xnk jugak? So, lupakn niat nk kawin lain...u x mampu pun dr segi ekonomi. Alasan lain nya plk, xper sbb pmpuan tu org ada2...chooooiiii, mcm sial jer kan? G mampos dgn betina perosak rumhtngga org ni

      Delete
    6. Sekali dh terkantoi dieorg sumpah tak buat lagi. Tp still the same. Tp sekali Allah nak tunjuk, die kasi perempuan tu preggy.Hurmm... kite pempuan ni mmg makan hati berulam jantung jer ari2 kna layan kepalsuan ketipuan.

      Delete
    7. Suke2 je kome nk fitnah si zaquan. Elok kome nie direjam. Bangan abadi. Sblm nk hentam org.. Cek dlu. Bace nir!!!http://pilihan-anda.blogspot.com/2014/06/isu-zaquan-adha-menggatal-isteri.html?m=1

      Delete
    8. llki ke pmpn ke xde beza...yg btl nya jga maruah dr...dh tntu org hormat..nak2 pmpuan,,,,kalu x gedik xdenya llki nk suka...tepuk sebelah tgn x jd...muhasabah dr apa pon jd pd dorg ni doakan yg baik...kita dok mengata2 pon x guna dpt dosa kita...

      Delete
  14. Ayu gigit jari la pasni..rasa balik ape rita rasa..

    ReplyDelete
  15. mgkn da org len menyamar kot... yala laman sosial mcm2 bleh jadi... papun... wallahualam...

    ReplyDelete
  16. allah tu maha adil, dulu kita aniaya org, sekarang giliran kita pulak.

    ReplyDelete
  17. Adik beradik xbley blah.....

    ReplyDelete
  18. pompuan tu pon bajet comel kt dp wechat dye..hidung kembang semangkuk :P

    ReplyDelete
  19. yg pecahkan temberang ni mesti pompuan tu. kejar popular ke kak

    ReplyDelete
  20. Dua2 kaki pempuan kaki club mlm... nasib bdn... aku minat bola.. tp tak pnh mnt dua ekor neh....

    ReplyDelete
  21. Pemain bola Malaysia ni macam ni lah. Main bola tak reti sangat. Sibuk nak kontroversi macam artis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju.....hrp muka ja, kebolehan mmg Zero

      Delete
  22. U nk kiss ke zaquan...dgn i nk? Akhaaahakhaa... add wechat i nnti..u xapp..nape pmpuan tu u app...i lg cantek kowt... jap lg i msg u..i nk wc dgn u..

    ReplyDelete
  23. Ah Poyo je lbih!!

    ReplyDelete
  24. Perempuan tu sebenarnya yg mcm haran!!! Ko yg gatal bagi nombor.. lepas tu nak heboh2 kan pulaa.. mcm haram!!

    ReplyDelete
  25. Aku paling benci perempuan mcm ni.. nak popular tu cara la.. tak payah mcm ni.. cuba tanya pmpuan tu.. apa motif dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy pun dgn setuju dgn komen hadri,apa tujuan pompuan tu bg tau kat mmg nak glamour je...

      Delete
    2. http://pilihan-anda.blogspot.com/2014/06/isu-zaquan-adha-menggatal-isteri.html?m=1

      Delete
  26. pelik.
    asal footballer je gf/bini mesti artis
    hebat sangat ke gaji footballer malaysia ni
    nak2 kembar sampah sarap muka keling ni
    bini nak artis, tak padan dengan wajah kerak kuali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerak kuali yg takmenahan tuh . Bhahahaha

      Delete
    2. kurang 10% je gf/bini artis... suami aku pon footballer tp aku org biasa je...dorang xtahu sbenarnye perasaan isteri seorang footballer ni mcm mane..... tambah2 teknologi mcm skrg ni... hanya Allah je tahu betapa risaunye kami apabila suami game away.. dan betapa boringnye kami bila suami xde... x dinafikan perempuan2 gedik ni ade di mana2...bkn pikir org dh kawen ke x ke,,,janji pikir duit dan glamour.... dorang rase seronok kot tgk org cerai berai.... yg laki ni pon satu adalah yg aku kenal muka x hensem pon tp mentang main bola isteri plk xduduk same..sakan bwk scandal kehulu kehilir.. nk je aku bkk mulut bgtau bini dorang tp xsampai hati...
      huh klah sekian luahan perasaan.....

      Delete
    3. Laki aku pn footballer... Aku pn bkn artis... Hemmmm da pnah rasa dah smua ne.. Da ada ank pn still nk bajet bjang... Tau plak tkut n mnyesal bla aku nak larikan anak p jauh2... Berserah ja...

      Delete
    4. Mcm2 dugaan rumahtangga kan....semoga semua kaum2 hawa tabah insyaallah tuhan bersama2 org yg sabar dan beriman....

      Delete
  27. Lelaki memang la suka melayan...yang pempuan pun gatal jugak....dahvl tau zaqwan dah kawin yg pi berchat kenapa?tak gatal namanya tu.....pastu dok kecoh siap hantar screenshot bagai....gile bayang ke gile glamer?

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul... lelaki mmg pantang dicabar... tapi, perempuan tu dah mcm takde harga diri...

      Delete
    2. http://pilihan-anda.blogspot.com/2014/06/isu-zaquan-adha-menggatal-isteri.html?m=1

      Delete
  28. Bodoh..ayu raudhah punye mantap pn nk crik len..bangang

    ReplyDelete
  29. X pe mampu ...lelaki leh kawen 4

    ReplyDelete
  30. perempuan itu mungkin sengaja dengan niat mahu kacau. who knows kan. and Allah pun da tetapkan yang perempuan tu mungkin akan goda dan kacau dan goda lelaki tu. apa-apa pun, seorang suami patut tahu limit dia. dapat bini cantik pun nak lain. nafsu kuda. pastu kantoi. kah! mohon lepas ni sorok dalam almari

    ReplyDelete
  31. BERMULALAH GOSIP PANAS UTK BULAN JUN 2014...NANTIKAN KESUDAHANNYER..heeee...AYU RAUDAH amacam....heee...RITA MESTI TERSENYUM LA NI KAN..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://pilihan-anda.blogspot.com/2014/06/isu-zaquan-adha-menggatal-isteri.html?m=1

      Delete
  32. dua2 pun bodohhhhhhhhh.....yang pompuan gatal gileeeeeeerrrrrr glamer........
    yang jantannnnnnn......gatalllllllllllllllll x penah cukup dengan ape yang ada

    ReplyDelete
  33. Bkn kottt..gambaq tu sapa2 pun blh boh..kalau prof pic saya..sy boh gambaq org lain.pun sapa tau...x pyh lah nk goncang kan masjid org..mari kita sama2 berdoa semoga mereka berdua bebas dr.fitnah..Aminn

    ReplyDelete
  34. Besa la tu, kuota ada 3 lagi...ahaha

    ReplyDelete
  35. karma
    http://srianggunbeauty.blogspot.com/2014/06/height-up-murah.html

    ReplyDelete
  36. Siasat dulu&buktikn
    Jgn wt pitnah

    ReplyDelete
  37. nyata dan jelas teknologi canggih pd msa kini mkin byk mndtgkan kburukan..tiada lg had dan batasan diantara lelaki dan perempuan walaupun skdar di alam maya..npk simple tp sdarlah wahai umat islam apabila Al-Quran smakin dlpakan dan nafsu serta keseronokan diutamakan byk mndtgkan kehancuran terutamanya pd keluarga...allahurabbi...

    ReplyDelete
  38. Ye eleh msg setakat tu je... Tak membuktikan apa2 pun.. Lainlah kalau ada gambar dorang bermesraan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau xpe...stakat msg gitu....klau aku jdik ayu...x goyang kot...huhuhu

      Delete
  39. Ala zaquan mesti main2 je dgn minah tu..x mgkn dia serius coz klu diikutkan ayu raudah lg cantik..perempuan tu mesti de sbb knp dia sebarkan coz maybe cintanye x dlynla tu..so bila da sakit hati mulala buat tindakan macam ni..nk meruntuhkan rmh tgga org n nk cari glamour

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agreed. Ldg2 lelaki layan je. Tp x maksod die suka. Just nk mai 2. Pompuan tu yg perasan and desperate. Like wadehel. X de jantan lain ke. Meroyan la tu nak share bagai. Get a lifeee

      Delete
  40. heemmm....Tak habis2 citer mcm ni. Yg lelaki dah tau ada isteri dan ada anak kenapa nak melayan. Meskipun dia seorang penyokong pasukan anda. Dia tak sokong pun, ramai lagi yg akan beri semangat. Bukan kerna sokongan pasukan anda, kumpulan anda boleh menang. Discipline yg penting. Yg si betina ni pun satu, kalau nak tunjuk kan rasa hargai pasukan tesebut, beri semangat yg wajar dan motivasi itu sudah cukup. Ni dah mcm perempuan tak ada harga diri. Dan tau silelaki ni sudah ada keluarga, kenapa nak try2 test2 water. Dgn kata2 diwebchate...kiss kiss.ni apa ni..bukan bermula nya maksiat!!. Yg lelaki dan digelar suami ni pun sama. Mcm tak ada pegangan hidup. Baru1 chat2 besok lusa enah kemana2 mereka 2 ekor ni akan pergi. MEMALUKAN!!!!!

    ReplyDelete
  41. Pdn muke engko ayu rodah. Tak usah tegakkn benang yg da basah. 1world noe.

    ReplyDelete
  42. Rita dah start senyum lebar....hihihi

    ReplyDelete
  43. Isteri lawa pn nk scandal lg.. ni kan plk yg xlawa ni... tp syukur dgn pemberian Allah la. Da menjadi lumrah. Mmg da sedia koata 4 kn... nk kata lelaki ni xguna, da Allah beri keistimewan tu kpd mereka ni. Xkn la nk dpertikaikn plk. Cuma dr ayu je, nk dpt payung emas ke atau payung plastik... hahahaha... apa pn ayu raudah, bermesyuarah anda laki bini ya... doakn keputusan yg baik dpt dpertimbangkan... biasa la hidup berumahtangga... laki aq pn begitu.. bersangka baik je ayu raudah... setiap masalah ada penyelesaiannya.

    ReplyDelete
  44. Yang lelaki mmg x blh lari..smua sama n yg pompuan tu plk mmg ada niat nk runtuhkan masjid org..klu x xde la dia nk sebarkan..

    ReplyDelete
  45. Pengakuan isteri zaquan

    http://pilihan-anda.blogspot.com/2014/06/isu-zaquan-adha-menggatal-isteri.html?m=1

    ReplyDelete
  46. ntah apa2 la...sekg ni ramai sgt betina nk jd perampas ...tp dah yg lelaki pun layan....xboleh nk ckp cm ner....

    ReplyDelete
  47. ntah2 tgah mcg tu ayu dok sbelah laki dia gelak2kan pmpuan gila glamer ni.. kah kah kah

    ReplyDelete
  48. ahhh nth lh..semua allah yg tntu kn..nk ckp byk pn tk guna..

    ReplyDelete
  49. sebab tu kita jgn sibuk nak mengata org.. cuba tgk dlu diri kita & pasangan...

    ReplyDelete
  50. lpas ni iklan pembersih wanita boleh tuka ppuan dah...

    ReplyDelete
  51. Klu betul yg diaplod ni.. ..mmg patut bagi kaki je dedua org.

    ReplyDelete
  52. Padan muke ko!!!..ap yg ko buat kat rita kini berbalik pade diri ko sendiri!!!..

    ReplyDelete
  53. haan... sbuk aja x ada kja lain kauorg.gosip2lah biar tuhan ttukan blasaanya.....

    ReplyDelete
  54. susah lau hnsem sngt ni..so,ladies yg kt luar sana..jgn cri laki hnsem2 sngt..susah nk jaga weii..

    ReplyDelete
  55. Ape nak dhairan.kan..llki boleh kawin 4...

    ReplyDelete
  56. confirm ke tu zaquan adha..haish zaman skrg fitnah berleluasa..

    ReplyDelete
  57. org melayu skrg.. dpt berita sikit, dah kecoh satu dunie.. ntah btl ke tak.. salah laki la.. salah pempuan la.. mcm budak sekolah la korang...

    ReplyDelete
  58. Like throwing a boomerang, it will comeback to you. Right.

    ReplyDelete
  59. Mcm tipu je. Sbb tym yg vdeo screenshot tuh spatutnya ada end call mcm yg ayu raudhah post kat ig die. .

    ReplyDelete
  60. Setakat Zaquan tu jew ker ko leh wechat nk heboh2??? Ek eleh...... Setakat laki ayu raudah tu, ni haaa mamat juai beger kt kmpg aku lg hensem......
    Habis hebat la leh wechat jantan tu nk post????
    Tolong laaa.....No class la ko ni...mulut dh tebai dh....

    ReplyDelete
  61. Benda mcm ni boleh edit la... klo ade video baru la caye.... jgn mngata rmh tangga org... esok kne kat rmah tangga sdri bru tau... klo x tau jgn men sebat je... jatuh fitnah mnjawab la nnti... da mkin ramai pngikut dajal skang ni... nauzubillah...

    ReplyDelete
  62. I org johor. Tapi perempuan kononnyer maskot JDT ni murahan yang teramat. ......!I tgk depan mata..memang semua sundal2...dapat baju lanun johor selai dah boleh kongkek...memang menjijikkan minah2 padang bola JDT ni.

    ReplyDelete
  63. Setakat screenshot cmtu aku pn blh buat. Ntah2 dua2 number tu pn owner yg sama... bwk2 la berenti sebar fitnah. Korg2 yg komen2 mengutuk ni pn bwk2 la muhasabah diri. Masing2 ada akal blh pikir. Percaya memanjang apa yg ada kt web / blog. Klau betul tak payah nak kutuk2, klau tak betul tanggung la wei dosa tu

    ReplyDelete
  64. Tapi..bagus jugak dah terkeluar semua ni..sekurang2nya ayu raudhah tahu...
    Takla kna tipu hidup2 lat belakang...

    ReplyDelete
  65. Ala si jantan ni..depan raudah pijak aemut pon tak mati...perna juga dia nk try dng kawan wanita aku..

    ReplyDelete
  66. Ermmm perlu ke semua ini?? Zaman teknologi nie mcm2 bole buat... jgn terlalu negatif sangat pk dulu kesahihannye...

    ReplyDelete
  67. Lelaki, tak lari eh dari benda benda macam ni. But btw, WHAT GOES AROUND COMES AROUND, dulu pandai Zaquan ng Ayu Raudhah buat Rita Rudaini tu macam mana, mengata and all. But yet, now, kena kat diri sendiri. But I wondering, the girl pun looks like flirting with him (Zaquan), apa pulak motif dia screen shot the conversation and spread it eh.

    ReplyDelete
  68. Abg adik sama jer perangai. Kaki betina...Jantan sengkek...

    ReplyDelete
  69. Hmmmm...mcm2....

    www.mummysayf.blogspot.com

    ReplyDelete
  70. Berkenaan isu panas dan kontroversi perbualan peribadi melalui laman sosial wechat antara saya dan insan yang mengaku dirinya ‘Zaquan-pemain bola sepak JDT’, saya mengaku terpengaruh dengan kata-kata manis beliau dan membuatkan saya begitu teruja berbual bersama. Kesangsian saya kini terjawab apabila isteri beliau telah pun mengeluarkan kenyataan bahawa ‘insan penyamar’ yang berbual dengan saya bukanlah pemilik nama Mohd Zaquan Adha, saya kini rasa tertipu dan mula sedar yang sudah tersalah langkah apabila mempercayai penyamar tersebut.

    Walaubagaimanapun, saya tiada sebarang niat untuk meneruskan perbualan dengan pemilik nama sebenar kerana sedar Zaquan Adha yang sebenar bukanlah begitu. Saya juga memohon ampun dan maaf atas kontroversi ini yang pasti datang dari silap saya.

    ReplyDelete
  71. Berkenaan isu panas dan kontroversi perbualan peribadi melalui laman sosial wechat antara saya dan insan yang mengaku dirinya ‘Zaquan-pemain bola sepak JDT’, saya mengaku terpengaruh dengan kata-kata manis beliau dan membuatkan saya begitu teruja berbual bersama. Kesangsian saya kini terjawab apabila isteri beliau telah pun mengeluarkan kenyataan bahawa ‘insan penyamar’ yang berbual dengan saya bukanlah pemilik nama Mohd Zaquan Adha, saya kini rasa tertipu dan mula sedar yang sudah tersalah langkah apabila mempercayai penyamar tersebut.

    Walaubagaimanapun, saya tiada sebarang niat untuk meneruskan perbualan dengan pemilik nama sebenar kerana sedar Zaquan Adha yang sebenar bukanlah begitu. Saya juga memohon ampun dan maaf atas kontroversi ini yang pasti datang dari silap saya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa buat ada pikir x perasaan wife dia...ada pikir x mcm mana tanggapan org bila jd mcm ni...

      Delete
  72. Gmbr vid chat boleh edit..gmbr dp bleh ltk gmbr cristiano ronaldo pn boleh..msh boleh diragui tp rakyat msia besela..cpt sgt percaya berita2 ala2 villa nadia ni..klu x btl x psl dpt dosa..klu btl pn x perlula nk heran sgt dunia la ni

    ReplyDelete
  73. macam2 psl artis
    baik kita teruskan kehidupan dgn berpaksi pada sumber rezeki yg halal

    http://mamasyakila.blogspot.com/

    ReplyDelete
  74. Cuba belajaq jgn dok jaga tepi kain rumahtangga org. Dlm dunia ni benda paling syok skali kalau bercerita dan membuka aib org lain. Yg admin pun akai dok lutut. Sekali hang buka aib org lain utk tontonan org, Allah buka aib hang beribu kali ...

    ReplyDelete
  75. betul ke ni zaquan?

    ReplyDelete
  76. Boleh kahwin 4 laaaa

    ReplyDelete
  77. Baik doakan yang terbaik utk mereka..dr jadi batu api...emmm...pasti ada salah faham kat sini...

    ReplyDelete
  78. name pun player....hahaha

    ReplyDelete
  79. Saya rasa perkara sebegini ada macam-nacam kemungkinan. Mungkin juga ada benarnya mungkin juga ada salahnya. Sebagai pemerhati apa yang boleh saya kongsikan bersama .. pertama sekali dapatkan 'gadis' berkenaan untuk pengesahan yang lebih jelas. Selepas itu terserah kepada 'mereka' dalam menentu hala tuju yang sesuai dengan situasi semasa antara mereka. Itu saja thanks.

    ReplyDelete
  80. kalau betul apa yang dikatakan tu, susah juga kawin dgn org hensem & perasan kacak ni, kita terpaksa kongsi segalanya org kata sakit di mata sakit dihati biarlah kawin org yg biasa2 jer..biar sakit di mata, tapi di hati senang jer...lebih2 lg bila dah glamor.

    ReplyDelete
  81. hmm ape pon xboleh xboleh salah kan lelaki jugak bagi sy perempuan yg punca gatal dan merosakan hubungan yg dibina masjid .. dah tau itu laki org knp perlu nk publicty murahan ... lelaki mmg x boleh kata apa gatal dye tetap ade yg prempuan ney dh knp dh xlaku ke ....

    ReplyDelete
  82. allah maha adil.

    ReplyDelete
  83. Setahu I diorg ni mmg cem gini..dr zaman sblum kawen lg...

    ReplyDelete
  84. tapi bagi aku.. ayat yg digunakan oleh zaquan ni biasa2x aje.. biasala lelaki playboy yg nakal2x je... bukan dia nak ngorat pun... lenla kalau dia tunjuk bebird ke apa ke yg tu mmg teruk la...

    aku bukan peminat kembar tapi dah berpengalaman ngan msj dari lelaki mcm ni.... mesej ni bg aku normal....

    ReplyDelete
  85. Mungkin itu fitnah semata..dunia akhir zaman...sama sama lah kita muhasabah diri..peace yoo

    ReplyDelete
  86. Kpda seorg isteri2 sabar itu senjata paling utuh..... kpda pengkritik2 skalian kita bersyukur tuhan menguji kita sedemikian.

    ReplyDelete
  87. Man...Biasa la. Dulu slalu klu suami cari yg lain katanya isteri tk pandai menghias diri. Ni skarang kes isteri dh cantik pun suami MENGGATAL ngan wanita lain dan ada yg janda pulak. Hai perempuan carilah yg btol2 available. Jgn rendahkn martabat wanita atau janda. Jgn nanti menyesal

    ReplyDelete
  88. hmmmm...mmg brt sbnrnyer nk relakan tp hukum Allah kt xblh pertikaikan.cume llk nk kawin lg satu kn ckup syarat.xckup,kt ade hak xks.(xde kn mengena komen ni ngn kisah kt ats sbb xtahu hjg pngkal so xnk terlibat)

    ReplyDelete
  89. Sesuatu yg sensitif,perlukn jagaan rapi,justeru sabun bknlh penyelesaiannya...

    ReplyDelete
  90. Tetibe teringat kecurangan suami ku dgn pompuan sundal mcm ni kat wechat dlu...lelaki sama je

    ReplyDelete
  91. zaquan mmg playboy..ayu bukan xtau..tapi saja nak jaga maruah sndri..bungai nyer ayu

    ReplyDelete
  92. X nak komen psl kes ni.........walaupun mmg ade dan wujud kes2 mcm ni... tp pd "isteri" footballers yg pnh lalui ke, pnh merasai ke keadaan mcm ni, better diam kan je....even si "suami" mmg pernah buat silap, bdosa sbgai sorg isteri, bcerita keburukan suami pd khalayak...... (self reminder also) (^_^)

    ReplyDelete
  93. Hal2 mcm nie boleh mruntuhkan masjid nie.. hmmm

    ReplyDelete
  94. Kesian kt anak... xpernah fikir anak ke? Malu sey... tu anak masih kecik, bayangkan10tahun lg kwn2 dok tnye sal mak bpak die.. penah fikir x anak tu mcm mne? Jgn heran la klau zaman ni anak2 bnyk kurg ajar xfikir air muka parent, maaf ckap, parent pun xpnh fikir perasaan anak.. yela, anak ni hidup tumpang belas ehsan parent, xde hak nk bsuara..

    ReplyDelete
  95. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  96. Hurmmm dah nasib badan..aper bole buat kan??tulah lain kali jgn jaga tepi kain org..tngok skrg aper sudah jadi..kena plak kat batang hidung sendiri..aper2 pon aq doakan semoga hubungan mereka suami isteri bahgia. Hingga ke jannah..amin..

    ReplyDelete
  97. Hhahahha..knl sgt dgn btine ni.. btine ni yg bg bunge kt player bile ade game kt larkn. btine ni mmg jalang.. dye call gurl or PR base kasa ny GRO. Klo bloger nk link fb dye n insta dye i bole bg... ppuan prosak uma tnge org cmni mmg kne hpuska.

    ReplyDelete
  98. assalamualaikum, nk nasihat ,blog ROTIKAYA jgn bangga sgtklau dpt jd tmpat umpatan org,, BERDOSA BESAR, INGATLAA!!!

    ReplyDelete