Searching...
19:23 0

Pekin,Uqasha nikah tahun depan


Dalam diam, Pekin dan Uqsha telah merancang untuk mendirikan rumahtangga tidak lama lagi. Apabila mendengar khabar berita yang mengembirakan ini sudah tentu ramai peminat Pekin dan juga Uqasa gembira dengan keputusan yang telah diambil oleh kedua-dua pasangan sama cantik sama padan ini.

Alhamdulilah dan semoga perancangan yang di idamkan akan berjalan lancar tanpa sebarang masalah. Taniah di ucapkan buat pasanngan cantik ini.
Berkata kepada Sinar Harian hari ini, Pekin bercerita mengenai perancangannya bersama Uqasha. Kata Pekin:-

Kalau diikutkan, esok juga saya ingin berkahwin dengan uqasha tapi banyak pula proses yang perlu diselesaikan. Lagipun ia bukan perkara main-main dan saya sangat berharap hubungan kami akan ke jinjang pelamin.
Sebenarnya saya tak pernah terfikir untuk kahwin. Tetapi sejak terpandang Sha di pejabat MIG, saya terus ajak dia berkahwin. Saya tidak tahu apa yang ada dalam kepala saya ketika itu. Apabila jumpa dia, saya terus sedar dialah calon isteri terbaik untuk saya.
Julai lalu saya telah merisik Uqasha dan ia boleh dikira sebagai majlis pertunangan kami secara tak rasmi. Dan kami mengambil keputusan untuk mendirikan rumahtangga dalam masa setahun lagi.0 comments:

Post a Comment