Searching...
15:00 0

Jadi janda lepas tiga jam bernikah

BALIK PULAU , 30 Oktober – Seorang wanita tidak menyangka dirinya akan bergelar janda setelah suaminya melafazkan cerai talak tiga hanya kira-kira tiga jam selepas dia bergelar isteri sesudah mereka bernikah di sebuah masjid di Teluk Kumbar di sini Ahad lalu. 

Lebih malang, wanita itu yang hanya mahu dikenali sebagai Sasha, 21, turut ditendang oleh bekas suaminya sebanyak dua kali di belakang badan semasa dia meminta penjelasan mengenai perkara tersebut di rumah bekas mertua di Balik Pulau. 

“Dia (bekas suami) mula naik angin dan terus melafazkan cerai talak tiga di hadapan ahli keluarga. Ibu bapa saya yang turut berada di situ hanya terkedu. “Luruh hati saya selepas mendengar talak dijatuhkan sedangkan perkahwinan ini diputuskan oleh kami berdua serta mendapat restu kedua-dua keluarga,” ujarnya menahan sebak.
-kosmo

HOTLIPS :- Apa la punca sampai si suami sanggup menceraikan isteri yang baru dinikahi selama tiga jam, lepas tu di tendang pula. Ini dah kira kes berat kesian pada si perempuan menjanda di usia muda.


0 comments:

Post a Comment