Searching...
15:04 3

Tahniah! Cheryl Samad Selamat Lahirkan Anak Perempuan




Tahniah! Cheryl Samad Selamat Lahirkan Anak Perempuan 


Pengacara dan penyanyi, Cheryl Samad telahpun melahirkan seorang anak perempuan pada 18 Oktober yang lalu.

Nama anak yang diberi ialah Stella.

Cheryl telah berkahwin dengan suaminya berketurunan Cina dua tahun yang lalu dan ini merupakan anak pertama buat mereka. Tahniah diucapkan.

Walaubagaimanapun, perkongsian gambar dan nama anak ini mendapat kritikan ekoran nama yang diberi iaitu Stella.

jom layan je la:


ni antara komen pedas para peminat:




3 comments:

  1. haha bodohhhnyaa aduhai pergi la check apa maksud stella dulu, jgn skati makbapak je ckp tak da maksud. psl nama pn kecoh la. nama org putih takkan buat di jd bkn islam, so? kat syurga nanti org tanya sp tuhanmu, bkn siapa namamu kann. otak sempit.

    ReplyDelete
  2. org2 yg berckp tu mcm la bgus sgt..doakan la yg terbaik...apa ada pd name...mmg la name mncerminkn keperibadian..tp xsume perangai org ikot mksd nme die..so..xpyah nk pertikai nme org..cek diri sndr dlu..kalo ko bangga sgt ngn nme ko.apsal nick nme ko ltak ala2 org putih jgk..so..xyah nk kutuk org sgt..jge je diri sndr...doakan yg terbaik..org dpt rezki yg Allah kasi...kau ada???

    ReplyDelete
  3. jomm sape2 yang nak buat side income meh klik http://www.Step2Rich.net/wadina
    modal just Rm 25...jea...cepat2..ini betul2 punya..

    ReplyDelete