08:09 1

Festival Tradisi GilaFestival Tradisi Gila R0g0l Anak Gadis Di India - Kisah yang meletup di laman siber dari laman web nationalreport.net. Ceritanya tentang Madhuban Ahluwalia yang mengetuai perayaan tahunan berkata kepada pemberita, "Ini adalah satu tradisi lama di Assam sejak beribu-ribu tahun," katanya.

"Kami r0g0l syaitan jahat daripada gadis-gadis, jika tidak mereka akan menipu kita dan kita akan dipaksa untuk membunuh mereka. Oleh itu adalah kewajipan semua orang. "

Para gadis berusia 7-16 yang belum berkahwin ada peluang untuk melarikan diri atau membiarkan diri dirogol.

Pesta tersebut bermula pada tahun 43 Sebelum Masihi apabila Baalkrishan Tamil Nadu dir0g0l oleh orang di kampungnya di Doomdooma. Baalkrishan Tamil Nadu diingati setiap tahun melalui festival ini. Lelaki yang berjaya mer0gol paling banyak gadis akan dianugerahkan trofi yang bernama "Baalkrishan ".

Harikrishna Majumdar, 24 tahun, memberitahu pemberita bahawa beliau telah berlatih sepanjang tahun untuk acara ini. "Saya akan mendapatkan mangsa r0gol paling banyak tahun ini. Saya telah berlatih sepanjang tahun. Saya rog0l adik saya dan rakan-rakan beliau setiap hari. Saya akan menjadi  perogol superstar nombor satu! Saya cuba akan mendapat hadiah 'Baalkrishan' tahun ini! "

Jaitashri Majumdar, 12 tahun memberitahu pemberita bahawa dia hampir berjaya melalui perayaan tahun lepas tanpa diperk0sa. Saya hampir sampai ke ' zon bebas r0gol ' di pinggir bandar, tetapi pada saat-saat akhir beberapa lelaki merog0l saya.

Itulah yang dilaporkan oleh laman web nationalreport.net

Walau bagaimanapun sebuah website lain iaitu manipurupdate.com menafikan kebenaran artikel berkenaan. Dengan bersumberkan Times Of India, penulis website berkenaan melaporkan bahawa Polis Assam memfailkan saman terhadap "nationalreport.net" kerana laporan bertajuk " The Assam Rape Festival In India Begins This Week". Siasatan akan dikendalikan oleh CID, unit jenayah siber India.-- Agensi

Daripada: kemenyanberasap.blogspot.com

1 comments:

  1. http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=25047
    http://iklansticky.com/hop.php?ref=Acez
    http://ThepayingWork.com/?id=Acez
    klik2 wat duit

    ReplyDelete