Searching...
11:39 10

Top 19 sarang gay di Malaysia

19 PORT DAN SARANG GAY PALING TERKENAL DI MALAYSIA

Ini lanjutan dari entri MALAYSIA RANKING KE-3 ASIA PALING AKTIF GAY LESBIAN.

Berdasarkan carian daripada beberapa sumber di internet, berikut adalah Port/ Sarang Gay Paling Terkenal di Malaysia. Diharapkan pihak-pihak berkenaan hendaklah menyiasat segera maklumat ini. Tolong buat serbuan dan pemantauan ke atas port-port gay tersebut sebelum kita semua dihukum sepertimana Kaum Nabi Lut.

1. Kuala Lumpur: Stesen LRT Pasar Seni: 7am-9am; 12pm-1pm 
2. Seremban: Terminal One; Parkson Terminal One Aras Bawah 
3. Johor: Bus Stand Larkin - Aras Bawah 
4. Kota Bharu: Fitness Center - Hotel R 
5. Kuala Lumpur: Blue Boy Club (BBC) - Jalan Bukit Bintang 
6. Kuala Lumpur: Jurassic Park - kawasan tempat letak kereta belakang Jalan Tunku Abdul Rahman 
7. Petaling Jaya: Tasik Kelana Jaya - biasanya sebelah malam 
8. Petaling Jaya: kawasan taman permainan kanak-kanak bersebelahan Stadium Majlis Bandaraya     Petaling Jaya. Juga di tempat letak kereta berhampiran kompleks renang MBPJ. 
9. Petaling Jaya: Sudut Selera Taman Bandaran Kelana Jaya 
10. Kuala Lumpur: Taman Tasik Permaisuri - biasanya dari tengah malam sampai Subuh sabtu ahad 
 11. Cheras: Restoren Q Bistro (malam) 
 12. Kuala Lumpur: Stesen KL Sentral - tandas lelaki belakang eskalator 
 13. Ipoh: Taman kupu-kupu - KTM Ipoh 
 14. Melaka: Infinity Cafe Jalan Melaka 
 15. Melaka: Starlight Bistro, Plaza Melaka 
 16. Melaka: Taman padang lama antara Bukit St Paull dan Resotren A&W - biasanya pukul 11pm 
 17. Penang: Sixty9ine Mansion, Batu Ferringgi 
 18. Penang: SOHO Gastro Pub, Tanjong Tokong 19 Penang: Mega Mall Shopping Complex, Prai

10 comments:

  1. Manusia di akhir zaman...x knl erti dosa pahala....

    ReplyDelete
  2. Tp klau nak pikir dosa tue mmg la nk wat cmne dh naluri mereka cmtu.gpun bkn mereka minta nk jd mcm tuw

    ReplyDelete
  3. Sibuk benar nak jaga tepi kain gay, bukan diorang kacau org pun suka sama suka

    ReplyDelete
  4. betul ke...x semua tempat ade

    ReplyDelete
  5. pusat sex haram....budak2 main puki tak de list ke tuan tanah

    ReplyDelete
  6. lbgt yang dorang sibukkan.......club2 malam, sarang2 pelacuran,pusat2 urut,club2 dangdut,pusat2 perjudian tu tak nak plak embushhhh.......sebab apa? sebab negara takut kehilangan sebahagian cukai yang akan diberikan kepada negara.....

    ReplyDelete
  7. tmpt sarang pelacuran x kn x da list kot . . . 2 lgi bnyk n kna bentras sampai lubang cacing . .LOLLLLLLLLLLLLLLL . . .

    ReplyDelete
  8. Mereka (Gay, Lesbian, Transgender n etc), we as normal human either cacat or whatsoever memerlukan perhatian dari orang yang kita sayang and or orang menyanyangi diri kita.

    Pelik!!
    Kenapa setiap apa sahaja perkara yang abnormal pada mata kita, kita akan mengata, berfikirkan negative eg: dosa pahala n etc.. kenapa tak kita fikirkan something yang more benefitial to all instead...? Ternyata pemikiran manusia masih lagi kolot atau jau tertinggal kebelakang....

    ReplyDelete
  9. This we called MALAYSIA ! Still nk cri salah org lain :).. Cmne nk maju ? N xkn di sbbkn kaum nabi lut sbb jd mcm2 xkan?? ..xsilap byk kot club2 sne sini .. Xde pn nk banteras .. Pelacur, arak,judi , n bla bla..mcm bodoh je ?mcm bengong je

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete