Searching...
00:25 9

Gambar Syasya Solero Kembali Bersekolah



Gambar Syasya Solero Kembali Bersekolah


Syasya Solero kini telah kembali ke persekolahan setelah cuti panjang yang padat untuk dirinya. 

Syasya Solero kini memasuki tingkatan 5 di sebuah sekolah di Kedah.

Baru SPM budak ni. Nampak macam dah awal 20an umurnya. Hehe. Tapi tetap cute tau.

Syasya juga mempunyai azam yang tinggi tahun ini dalam menghadapi SPM.

Ini kata Syasya Solero tentang azamnya tahun 2014:

"Assalammualaikum, okayy masing2 ada azam baru right? Hee okayy azam baru syasya, syasya nak belajar takkan berputus asa dan tabah, syasya nak belajar bersungguh-sungguh SPM tahun ni dan dapat menjadi seorang pengawai immigresen suatu hari nanti, InsyaAllah"

Untuk pengetahuan Syasya Solero menjadi popular setelah tersebar videonya yang viral iaitu " macam cantik jer, macam comel jer".

Jom layan gambar Syasya Solero pakai baju sekolah yang comel kiut miut:

Video Syasya kena lempang ! -> [KLIK SINI]






9 comments:

  1. Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
    Sekiranya berminat, sila hubungi :-
    DRINA DMARYA RESOURCES
    No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)
    Tel : 03-33745230/ 013-3311606
    WEB KAMI :
    kahwinthaibest.blogspot.com
    drina1998.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape mesti nk nikah kat thai?!!... nikah kat mlaysia x leh ke?!!...

      Delete
    2. Ni la penyebab kenapa suami sibuk nak kawin 2 3.... sebab senang nak nikah siap de agency bagai!

      Delete
  2. Salam Tahun Baru 2014...Peluang pendapatan buat ANDA!!! TANPA MODAL!!! Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal! Asalamualaikum kepada semua sahabat,sedara mara,dan semua rakyat malaysia..Daripada berFB tak ada hasil,bagus berFB yang ada hasil,saya ada nak memperkenalkan satu program yang boleh buat pendapatan sampingan..FREE REGISTER,tiada apa2 bayaran dikenakan..tiada tipu muslihat.tak perlu jual barang,dan kerja sikit2 je di hujung jari anda...Syarat Kelayakan: Anda ada facebook dan tau komputer sikit2.Anda hanya perlu OPEN LINK DI BAWAH dan REGISTER sebagai member.Lepas register terus dapat Upah USD25 bersamaan dengan RM80.00 la lebih kurang.Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Lepas tu apa lagi,copy la link ada bt mcm saya buat sekarang tak kisah la nak advertise kat tweeeter ke,whatapp ke,instragram ke...setiap orang yang OPEN LINK anda,anda akan mendapat USD10..jdi tunggu apa lagi...semuanya terletak di hujung jari anda...
    http://bit.ly/19UpsNb

    ReplyDelete
  3. Salam Tahun Baru 2014...Peluang pendapatan buat ANDA!!! TANPA MODAL!!! Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal! Asalamualaikum kepada semua sahabat,sedara mara,dan semua rakyat malaysia..Daripada berFB tak ada hasil,bagus berFB yang ada hasil,saya ada nak memperkenalkan satu program yang boleh buat pendapatan sampingan..FREE REGISTER,tiada apa2 bayaran dikenakan..tiada tipu muslihat.tak perlu jual barang,dan kerja sikit2 je di hujung jari anda...Syarat Kelayakan: Anda ada facebook dan tau komputer sikit2.Anda hanya perlu OPEN LINK DI BAWAH dan REGISTER sebagai member.Lepas register terus dapat Upah USD25 bersamaan dengan RM80.00 la lebih kurang.Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Lepas tu apa lagi,copy la link ada bt mcm saya buat sekarang tak kisah la nak advertise kat tweeeter ke,whatapp ke,instragram ke...setiap orang yang OPEN LINK anda,anda akan mendapat USD10..jdi tunggu apa lagi...semuanya terletak di hujung jari anda...
    Salam Tahun Baru 2014...Peluang pendapatan buat ANDA!!! TANPA MODAL!!! Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal! Asalamualaikum kepada semua sahabat,sedara mara,dan semua rakyat malaysia..Daripada berFB tak ada hasil,bagus berFB yang ada hasil,saya ada nak memperkenalkan satu program yang boleh buat pendapatan sampingan..FREE REGISTER,tiada apa2 bayaran dikenakan..tiada tipu muslihat.tak perlu jual barang,dan kerja sikit2 je di hujung jari anda...Syarat Kelayakan: Anda ada facebook dan tau komputer sikit2.Anda hanya perlu OPEN LINK DI BAWAH dan REGISTER sebagai member.Lepas register terus dapat Upah USD25 bersamaan dengan RM80.00 la lebih kurang.Lepas tu anda akan dapat link anda sendiri.Lepas tu apa lagi,copy la link ada bt mcm saya buat sekarang tak kisah la nak advertise kat tweeeter ke,whatapp ke,instragram ke...setiap orang yang OPEN LINK anda,anda akan mendapat USD10..jdi tunggu apa lagi...semuanya terletak di hujung jari anda...
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=233312

    ReplyDelete
  4. Saya mencari anda yg serius menjadi biz patner saya..modal
    2k..potensi income 2k-5k/week..berminat daftar percuma di sini http://hebatbisness.blogspot.com/
    info percuma www.4V4U.org

    ReplyDelete
  5. Biz apa ee...

    ReplyDelete