Searching...
14:22 12

Fesyen Pelik Neelofa Jadi Viral



Fesyen Pelik Neelofa Jadi Viral


Neelofa telah menjadi bualan orang ramai apabila fesyen beliau di Anugerah MeleTop Era menjadi viral. Dalam Anugerah yang pertama kali diadakan itu, Neelofa bersama Ac dan Nabil telah dipilih menjadi hos atau pengacara.

Namun yang menjadi perhati sudah tentu fesyen dan gaya Neelofa yang dikatakan pelik bahkan ada yang melabel hodoh dan melampau.

Ada juga yang menjadikan Neelofa sebagai troll dengan menyamakan fesyen bajunya dengan kostum perenang, karaktor anime Dragon Ball Cell dan juga Power Rangers.

Kalau dilihat memang kelakar juga fesyen Neelofa ditambah dengan gaya pengacaraan neelofa yang terlalu mencuba untuk menyaingi Nabil dan AC Mizal.

Pendek kata si Ayie (MeleTops), memang Ooopss Ultimat Maksimum buat Neelofa dan pereka fesyennya. Semoga Neelofa mengambil iktibar dan mengenakan fesyen yang simple dan tidak keterlaluan.

Keputusan penuh Anugerah MeleTop Era: (KLIK SINI)
Gambar ARTIS SEKSA lain di red carpet: (KLIK SINI)






12 comments:

  1. tidak ada langsung bau2 syurga..masyallah

    ReplyDelete
  2. Terkadang terpikir...x de ke sedetik perasaan malu?? Nak pakai baju yang macam tu depan hadirin seramai itu?? X terdetik ke dalam hati tu??? Adakah Allah dah cabut perasaan malu tu??? MasyaAllah...

    ReplyDelete
  3. ...jgn menilai org...syurga dan neraka bukan keje kite utk tentukan..kan bagus kite doakan semoga dia akan jd lbh baik kelak.......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong 100%..tapi salahkah kita tegur kerana Islam juga menuntut agar sentiasa tegur menegur pada perkara2 yang mungkar..terpulang kepada empunya diri..tugas kita telah kita laksanakan dan selebihnya kita doakan agar insan terlibat mendapat hidayah untuk berubah...aminnn..

      Delete
  4. Replies
    1. Komen ko memang mahal. haha.sempoi~

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Doakan yg terbaik tok mereka yg msih mcintai duniawi...bkn kerja kita mghukum sesama umat...moga mereka sedar....

    ReplyDelete
  7. BOLEH BUKAK LINK NI KALAU NK BUAT CARA MUDAH TANPA MODAL
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=403786

    ReplyDelete
  8. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=287707 jom...jom try kalu... xrugi pape...

    ReplyDelete
  9. JOM PARKING TEMPAT TERAWAL..BIZ LG HEBAT DARI BOSSVENTURES....
    Sape nak income lebat..walaupun tak cri org dapat profit sharing dari cmpany sbnyak 30 kali 10% ??? Klik kat sini
    Www.mydanaherb.com/fahmie83 anda bleh buat duit...berganda ganda..join hari ni pulangan tiap2 hari isnin

    ReplyDelete