Searching...
19:03 5

Chef Wan Gelar Hanez Suraya Betina Gatal



Chef Wan Gelar Hanez Suraya Betina Gatal


Chef selebriti paling popular di Malaysia, Chef Wan menyuarakan pendapatnya ke atas kes masalah rumahtangga Mr R, Hanez Suraya dan Liyana Manan.

Kata-kata Chef tepat menusuk ke kalbu Hanez Suraya apabila menghentam Hanez dan Mr R secara tidak langsung di laman sosial instagram milik Chef Wan.

Antara kata Chef Wan yang pedas:

Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what?

Jom baca :





5 comments:

  1. Tuju untuk chef wan jaga lah lisan dn perkataan yg keluar dari mulut ... spatut ambil iktibar dari kisah hanez agar sherina tk buat kelakuan mcm ni dn chef wan pon dh tua istighfar bnyk2 jgn nk mengelar org itu ini ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...apa yg che wan tu gelar2 kan??
      xtau la apa yg xbetulnya apa yg che wan tu cakap~~
      che wan tu siap bg nasihat yg berguna lg..dan memang betul pun apa yg dia ckap tu...
      xpayah la nak berlagak baik sgt..xyah la nak sokong manusia yg xde hati perut ni..
      xpun ko ni mmg perampas laki org jgk x??atau ko ni barua si betina o jantan tu??? HAHAHA

      Delete
    2. bjek baek la 2...xbkenan ak owg y bjek baek x kne tmpt ni.

      Delete
  2. dlm banyak2 komen dari chef wan, inilah komen yg aq setuju. aq bg 5 bintang utk chef wan..

    ReplyDelete
  3. ade komen owg 2 y mcm god2 jer....bjek baek la 2.baek x btmpt wtpe wey....ap2 pon,TERBAEK la chef wan kite.huhu��

    ReplyDelete