Searching...
10:31 4

Kisah Penjual Yang Berlagak Dan Judgemental Jadi Viral

Kisah Penjual Yang Berlagak Dan Judgemental Jadi Viral


Di laman sosial telah tersebar satu conversation antara seorang pengguna Facebook dengan seorang penjual online.

Penjual online ini telah bersikap judgemental yang agak melampau dengan berkata customer tak mampu untuk membeli satu "servis" yang diakatakan bagus untuk darah tinggi.

Belum apa-apa penjual iklan itu mengatakan bahawa customer itu takkan mampu membayar harga servis itu walhal tidak mengetahui latar belakang customer itu.

p/s: Banyak orang Malaysia memang macam ni. Selalu judge a book by its cover. Paling teruk ialah kalau seseorang itu berlagak pandai atau kaya. Lawak ok. Haha.


KLIK gambar untuk baca lebih jelas


4 comments:

  1. Coklet BABi !!!!

    ReplyDelete
  2. Ramai bersepah manusia cmtu.aksyen jer lbh porahh puiii

    ReplyDelete
  3. ramai orang mcm ni, lagi2 pekerja butik, tokey ok jer, pekerja lak over..hehe

    ReplyDelete
  4. Plz...sape ade fb bitch ni... i nak gajikan die utk jd cleaner..plzz..

    ReplyDelete