Searching...
13:52 0

Rozita Che Wan Mengamuk, Nak Tampar Peminat


Rozita Che Wan Mengamuk, Nak Tampar Peminat


Pelakon popular, Rozita Che Wan mengamuk apabila ramai mempersoalkan suami tercinta iaitu Zain Saidin yang mewarnakan rambutnya sebagai blonde.

Mungkin ramai yang menghentam Zain sehingga Rozita marah dan ingin menampar mulut kurang ajar yang mengata suaminya.


Untuk pengetahuan Zain mewarnakan rambutnya untuk berlakon sebagai Henry dalam drama Oh My English musim baru yang akan bermula hujung Mei ini.


Ini kata-kata Rozita Che Wan:


Lain kali jgn sedap mulut nk komen ja… bkn utk awak sorang je tp ramai lagi yg mulut tk tau nak diam! Pelakon kna ikut character! 


Laki I shuting Oh My English sampai awal thn dpn… so rambut dia akan blonde sampai thn dpn!!!!! Tk payah nk bising lg kt insta ni pasai rambut zain! #tkpayahnksibuklarambutorgcolourapejgrambutsendiritu


Mamat tu memang nak kena tampar buaya! kurang ajar sanagat mulut.


Fuh memang marah bebenar Rozita Che Wan sampai nak tampar buaya. Ni mesti dah belajar dengan Raja Bomoh cara dan teknik tampar buaya. Hehe


Apa pun Rozita Che Wan tetap mempunyai ramai peminat dan ramai juga yang suka dengan kemesraan Cik Ta dan Zain Saidin. Semoga sukses selalu.


-Warna Rambut Shasha Saidin jadi tumpuan (lihat sini)


0 comments:

Post a Comment