Searching...
18:20 6

Azwan Ali Maki & Hina Adibah Nor

Azwan Ali Maki & Hina Adibah Nor ?

carian:
Azwan Ali gaduh,
azwan ali gaduh adibah nor,
azwan ali perang adibah nor,
kisah artis gaduh
azwan ali,
adibah nor,

Nampaknya Azwan Ali kembali mewarnai kontroversi industri hiburan tanah air. Kini Di laman twitter, Azwan Ali dikatakan menghina dan memaki Adibah Nor.

Mula-mula admin terbaca di blog OhBulan tentang perkara ni, terus admin singgah ke twitter kedua-dua selebriti ni. Memang panas, nak nak lagi Azwan Ali hehe

Apa puncanya masih tak diketahui. Tapi sejak dulu memang 2 selebriti ni tak ngam dan masih belum baik sehingga kini.

Dua-dua pun bujang, kahwin je lah. Haha


Twit Azwan Ali
Twit Adibah Nor

6 comments:

  1. Salam Sejahtera !!!!

    Kepada golongan lelaki yang ingin kan URUTAN TRADISIONAL SELURUH BADAN HINGGA BATIN ALA URUTAN JAWA , sila hubungi saya di talian : 014-7197049 ( Azman )

    Lokasi : Kuala Lumpur , Selangor , Jerantut , Temerloh , Muar , Tangkak , Melaka , Nilai , Seremban , Senawang , manjung , Lumut , Teluk Intan , skudai , Pulau Pinang , Arau , Kangar , ipoh , Kuantan , Kajang , Sabak Bernam , Sepang DLL

    Harga : Boleh dirundingkan

    Masa : Bebila boleh buat tempahan

    SILA SMS/WHATSAPPS/ WECHAT/ CALL

    www.facebook.com/shahrulzamani.zamani

    ReplyDelete
  2. Jgn di layan...azwan ni jiwa kacau

    ReplyDelete
  3. Sabar kak adibah noor org mcm tu tk payah di layan stg. Biar dia banyk dosa nanti allah kasi balasan.

    ReplyDelete
  4. Dah meroyan lg c azwan nie

    ReplyDelete
  5. azwan ali... g jumpa pakar please...sedih la tgk ko...

    ReplyDelete
  6. mcm lah bagus sgt azwan tu..tak sedar diri tu bukan bagus sgt nak hina org.sabar kak adibah.kami org tetap sokong kak dibah..

    ReplyDelete