Searching...
00:40 15

Mama Fasha Sandha Mengamuk Lagi Dengan Nora Danish

Emak Fasha Sandha Mengamuk Lagi Dengan Nora Danish 


Nampaknya mama kepada Fasha Sandha sekali lagi berang dan menuduh Nora Danish.

Dulu mama Fasha Sandha penah bengang dengan Nora tentang ilmu sihir (KLIK SINI). Kali ini tentang instagram pula.

Kisahnya apabila terdapat satu account fake yang mengutuk mama Fasha Sandha bernama Hatijah Teh Man ini.

Ibu Fasha menggunakan account bernama "mamasandha" sementara fake account ini bernama "mamasandhamamasan".

Ibu Fasha Sandha amat berang dengan kata kata hinaan fake account itu dan menuduh Nora Danish yang membuat account tersebut.

mamasandha original
mamasandhamamasan = fake account


15 comments:

  1. Ape2 pn si pasha tu tetap dapt sisa nora.. who care akaun fake sapekah... die memg kepoh lebey!

    ReplyDelete
  2. X mungkin la ND mcm tu. Mak Fasha tu yg over menuduh kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol lar kan .... mak si sendat tu je yg kepoh ... sengal bertubi2 sgt... mak dia nak publicity je..mcm anak dia dulu jugak...

      Delete
  3. peragai..mcm ank dia jugokk

    ReplyDelete
  4. Ibu borek ank rintik...mne tumphnya kuah klau x ke nasik..hahaha

    ReplyDelete
  5. mak si fasha sandha tu x tau malu ke...da org comment bagai2 persepsi yg x elok ttg dia dan anak dia, masih lg ada brann nak kecoh kat public. makcik tua ni x reti ke nak low profile, bersyukur la anak awak tu da dpt bekas laki org, kaya lak tu, sakit mental tol makcik ni. x ada comment yg menyokong makcik ni, mohon terasa ye makcik....bwk2 lerr solat sunat taubat ke....

    ReplyDelete
  6. maslahnye yg salah org yg nk melaga2 kn dorg smua nih.....dorg tu nora & fasha dh berbaik2 dh....ada jgk org yg busuk ati tgok org lain dh bahagia dgn khidupn .org yg bsuk ati ni nk provok mak si fasha nih...perut ikan betoi laaa...

    ReplyDelete
  7. dripada terlentang tergolek begosip & jga tepi kain orng ...baik terlentang tergolek atas kain sejadah mohon pd ALLAH SWT semoga dosa2 yg terlalu bnyk kita lakukan di ampuni NYA....ada mata pandang, ada telingan dgr, ada mulut diam.....:):):)

    ReplyDelete
  8. Alaaaa..klu di tanya kat Nora...xkan maunye dia kat si Jejai tu....aoe class dh ludah nk jilat balik...

    ReplyDelete
  9. Wahai makcik...lbh elok la makcik bg petua2 yg brguna kt si Fasha tu supaya Jejai x pandang kat pmpuan lain selain dia..kne ingt makcik oiii...kuota org llki ni ade 4..

    ReplyDelete
  10. mak pun nk publisiti lebih,gila glamer ke makcik ni

    ReplyDelete
  11. over sgt makcik ni..lebih sudu dr kuah...hahah

    ReplyDelete
  12. kesian ND, xpsl2 kene tuduh. Mak si pasa tu, nk tuduh org hati busuk tp anak sndr rampas laki org tu mulia sgt ke? apapun, masing2 da move on, xperlu nk kecoh2.

    ReplyDelete