Searching...
12:05 10

Nora Danish Beri Pesanan Khas Buat Mama Fasha Sandha

Nora Danish Beri Pesanan Khas Buat Mama Fasha Sandha? 


Dalam satu kenyataan di Instagram, Nora Danish terkejut dan kecewa dengan individu yang menyindirnya. 

Ini mungkin kes ibu Fasha Sandha yang menyindirnya tentang fake account dan juga follower sejuta. Baca kisah mama Fasha Sandha di sini (KLIK SINI)

Dalam kenyataan Nora Danish, seharusnya orang yang menyindir itu berhenti berbuat demikian di laman sosial, dan lebih baik bersemuka face to face.

Apabila membuat kenyataan sindiran di laman sosial dan tidak di private, ianya boleh dilihat orang ramai dan menjadi isu.

p/s: setuju dengan kenyataan Nora Danish. Sindir belakang-belakang buat apa, jumpa la depan-depan...



10 comments:

  1. gila glamour je mak cik tu....

    ReplyDelete
  2. alahaii makcik.. nak glamour lar tu ... nak dok menyentap dgn nora dah knp..bukan ke anak dia ngan nora dah berbaik ... nmpk sgt dia yg hati sakit cz nora kan bahagia ... makcik x senang duduk yeeee.... hahahah ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makcik nk nadim plk kowt.. hehe.. makcik.. makcik..

      Delete
  3. makcik tu pon nak glamer cam selebriti gak...bawa bertaubat le makcik oiiii...puasa da dekat ni

    ReplyDelete
  4. Huhu. Komen ND positif, bagus3 :)

    ReplyDelete
  5. Dah lha ajar ank ramps laki org, dah dpat nk bising plak cri psal ..
    asal ? Jejai dah mula tawar hti ea ngn anak kau yg kemaruk nk khwin anak dato', sush lha kau tumpng s'kaki leps nie .. Sedih btul dapat mak mcm nie !

    ReplyDelete
  6. Makcik ni suka point fingers kat orang.Nanti dia berak keras pun dia salahkan nd.....padahal makcik ni sape sampai nd nk kisahkan dia.baik jaga abang nedim yg kayo rayo...mkcik ke tepi..beri laluan

    ReplyDelete
  7. Makcik ni suka point fingers kat orang.Nanti dia berak keras pun dia salahkan nd.....padahal makcik ni sape sampai nd nk kisahkan dia.baik jaga abang nedim yg kayo rayo...mkcik ke tepi..beri laluan

    ReplyDelete
  8. Ahh mak si FS ni mmg laser mulutnya..dok kata mak Jejai berpura-pura baik tapi tak sedar dia yg super faker...FS pun sama je..

    ReplyDelete