11:16 3

Azwan Ali Mohon Maaf, Akan Tunai Umrah Kali Ketujuh

Azwan Ali Mohon Maaf, Akan Tunai Umrah Kali Ketujuh


Ketika di awal bulan Ramadhan tahun ini, Azwan Ali ada membuat kenyataan panas tentang bazaar ramadhan.

Azwan Ali berkata dia tidak membeli juadah di bazaar dan mostly seperti sampah. Kenyataan itu memang tidak diterima baik oleh peniaga bazaar ramadhan.

Kini Azwan Ali membuat kenyataan baru dan memohon maaf:

Ini kata Azwan Ali:
"Saya bukan sengaja hendak memburuk-burukkan peniaga bazar, tetapi apa yang saya katakan ada benarnya.

"Lihat, apa yang terjadi selepas dua tiga hari saya muat naik status? Ada pula kes keracunan di bazar Ramadan sehingga menyebabkan seorang kanak-kanak koma.

"Malah, apa yang saya lihat, rupa-rupanya masyarakat kita ini tidak boleh ditegur secara terus dan terbuka," katanya.

"Oleh itu, sempena Ramadan dan Aidilfitri yang bakal menjelang ini, saya ingin mohon maaf kepada semua. Tetapi, kalau ada yang tak mahu maafkan saya atau berdendam dengan saya, tak mengapalah,"

Azwan Ali juga berkata dia akan ke Mekah untuk menunaikan umrah yang ketujuh. Azwan akan bertolak bermula Isnin 21 Julai hingga 3 Ogos 2014. Maknanya Azwan Ali akan beraya di Mekah tahun ini. Semoga dipermudahkan, insyaAllah.3 comments:

  1. menatang ni x tahu ke antara tegur dan mencela? walaupun 10 kali ko pg umrah x bermakna klu mulut ko mmg cam lubang jamban.. bapok tua jadah..

    ReplyDelete
  2. buat hal...keji sna sni...mohon maaf...kluar statement nk menunaikan umrah...bila balik...keji lg sna sni...begitu larr prjalanan hidup ko wahai diva yg xbrape nk diva sgt pn

    ReplyDelete
  3. Lah..jgn la hina dia.manusia wat silap kn.doakn je yg trbaik.kita pun bkn baik sgt.aib kita ditutup je...

    ReplyDelete