Searching...
13:08 1

Mesej Khas Dari Jihan Muse Kepada Shila Amzah

Mesej Khas Dari Jihan Muse Kepada Shila Amzah


Jihan Muse merupakan kawan kepada penyanyi antarabangsa Shila Amzah. Di laman sosial, Jihan Muse ada memberi komen dan mesej khas kepada Shila Amzah.

Jihan ternyata kagum dan melabel Shila Amazah sebagai diva. Hebat pencapai Shila Amzah ni.

Jom baca komen Jihan Muse:

I'm a FAN of my FRIEND. My @shahilaamzah . Kau HEBAT ca. Sangat! Semalam melihat fans kau yg berjenis dan superpack dah mcm pegi konsert artis hongkong aku kagum. 

Melihat kau di atas pentas aku senyum sampai ke telinga. Jantung aku berdegup mcm nak pecah (yg tu sbb speaker tu la). Melihat progress kau dari dulu sampai apa yg kau beri smlm aku bangga ca. Aku tau ramai lg yg bangga dgn kau. Kau improved a lot ca. Sbb mmg kau budak bijak. Sangat! 

Menitis airmata abang2 aku sbb sangat bangga dgn kau. Sememangnya kau lah diva muda Malaysia, China, Korea, Pakistan and semua la negara yg kau nak takluki. Aku support kau totally 101% (spare 1% in case). 

Banyak lg aku nak tulis utk kau tp aku rasa kau pun dah tau kan telepati kita kuat. Kau adik besar aku yg sangat awesome terus ke depan ca jgn toleh2 lagi terus jelajah apa yg kau angankan. Mcm aku lain kuat berangan. Anasir mmg akan sentiasa ada kau FOCUS je virus dan wabak jahat akan hilang sendiri. 

Aku doakan kejayaan dan kebahagiaan kau SUPERSTAR. #LoveLiveInMalaysia with all my heart i ️ u sister.

Good luck kepada Jihan Muse dan Shila Amzah, Dua-dua memang hebat di dalam bidang masing-masing.



1 comments: