Searching...
15:39 0

Pengarah Dedah Sikap Teruk Ayah Puteri Balqis Yang Berlagak & Sombong


Pengarah Dedah Sikap Teruk Ayah Putri Balqis Yang Sombong


Pelakon kanak-kanak yang hebat iaitu Puteri Balqis telah terkena tempias disebabkan sikap dan sifat tidak professional ayahnya sendiri iaitu Azizi Aziz.

Pengarah popular yang juga suami kepada Shelia Rusly, Azman Yahya ( Jinggo ) telah share satu perbualan diantara kakitangan JS Pictures Sdn Bhd dan ayah Puteri Balqis.

Ayah Puteri Balqis telah menulis sesuatu yang cukup tidak profesional dan dikatakan sombong setelah syarikat produksi terpaksa membatalkan penglibatan Puteri Balqis kerana jadual pelakon itu agak sibuk.

Ramai yang terkejut dengan mesej yang di balas oleh ayah Puteri Balqis yang dikatakan boleh menjatuhkan reputasi anaknya sendiri.

Jinggo turut memberitahu y bahawa Puteri Balqis belum pun bertemu dengannya dan pihak produksi untuk sebarang perbincangan lanjut namunayahnya telah meminta deposit 50% dari bayaran penuh walaupun belum melihat skrip lakonan.

Ini tulis Jinggo:

Hadoiiiii mak aiiiìiì bahasa kooo ...anak yg menang...mak bapak lak yg terlajak sombong...artis yg berlambak anugerah pon tak mintak deposit 50% sebelum tengok skrip ... anak ko ada berapa ketol anugerah? jumpa dgn aku pon blom..amek skrip pon blom ..watak aper pon blom tau..sign contract pon blom..dah tuduh production aku nak permainkan anak ko....anak ko saper...

Artis yg berlakon dgn filem luar pun tak sombong mcm ko yg perasan popular tahap Micheal Jackson ...dah jadual anak ko yg sibuk tahap menteri...cam ner nak kerja dgn production aku. sian..sian...sian...dah lama ke anak ko jadi artis ni? betul lah melayu mudah lupa...melayu ker?

jumpa dgn aku pon blom..amek skrip pon blom ..watak aper pon blom tau..sign contract pon blom..dah tuduh production aku nak permainkan anak dia....anak ko saper...hebat sgt ker...

production teman tak setuju nak bagi 50% pada mak bapak dia..production kene bodoh...nak bayar mcm maner..watak anak lu pon lu tak tahu..dah letak harga
..skrip pon blom baca...

anak tak salah...mak bapak yg kene bijak menghargai bakat anak...bukan menyombong dgn bakat anak...masa d atas boleh laaa...tunggu bila dah tertairap di bumi yg nyata...lupa asal usul...sian



0 comments:

Post a Comment