Searching...
10:43 14

Status Penghinaan Kepada Zero Tersebar, Peminat Mengamuk


Status Penghinaan Kepada Zero Tersebar, Peminat Mengamuk


Satu fan page Facebook bernama 'KetumFC' membuat status yang agak mengejutkan dengan menghina kumpulan Zero.

Antara status dari fanpage ini menggelar ahli kumpulan dengan nama yang tidak baik selain menyatakan kata kesat kepada kumpulan Zero.

Orang ramai ternyata tidak bersetuju dengan status yang dimuatnaik ini selain mengundang kemarahan peminat setia Zero.

Walaupun status terbaru dari 'KetumFC' menyatakan permohonan maaf, namun itu tidak dapat meredakan kemarahan peminat Zero kerana status sebelum ini dikatakan terlalu kurang ajar dan melampau.

Baca Juga:
~ Gambar Adik Perempuan kumpulan ZERO Yang Cun (BACA SINI)
~ Kisah Duka ZERO Sebelum Jadi Juara MLM2014 (BACA SINI)




14 comments:

  1. Aku rsa admin ketun fc nie xpernah kna ilmu org sbah lg nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia belum rasa mcmana pelir dia tertanggal n tiba2 ada kat dahi dia..

      Delete
  2. Inilah ciri-ciri manusia yang hatinya hitam... perutnya busuk... depan manis belakang...

    ReplyDelete
  3. Psiko la si ketum tu....cer minum bebanyak air ketum tu..

    ReplyDelete
  4. stupid mind...org utan mind...g duk dlm utan nun,xyh nk babi2kn org sgt...g minum air ketum bnyk2,biar waras sikit otak tu..

    ReplyDelete
  5. admin ketum fc tu tgh mabuk ketum sbb tu dia jd camtu.aku ni bknlah peminat zero,walaupn group yg aku sokong x menang xde plak aku nk maki2 zero,aku redha je dh nm pn adat bertanding.dh rezeki dorang,biarlah je lah.ape2 pn,syabas utk zero n smua finalist mlm,korang mmg trbaek...

    ReplyDelete
  6. ZERO deserved to be a winner. Fullstop.

    ReplyDelete
  7. AKU JUMPA AKU KAIT KEPALA KO!!!!!!

    ReplyDelete
  8. Zero dr sabah.. trhina jak sabah.. Semporna Marii dtang.. jgn hina sabah.. ketum fc.. x puas aty jmpa aku.. xkn goyang wlau sekaki..

    ReplyDelete
  9. Berlagak je ketum Ni.. Klau Kau dicakap babi apa Kau rasa? Takkan bangga kot? Manusia Jeni's apa yang bangga digelar babi? ? Skurang kurang nya zero pndai buat lawak.. Kau ketum! Pandai cakap babi jer. ITU jer kemahiran Kau.. Xsedar diri.. Kesian laa

    ReplyDelete
  10. Nampak sangat Ketum FC ni nak bagi orang sabah benci dengan orang johor.Nampak sangat nak melagakan dua saudara baik.Perangai orang munafik!

    ReplyDelete
  11. Relak der.admin hina org sabah.mungkin admin ni xpernah ke sabah kott.silap silap naik flight pun xpenah.haha

    ReplyDelete
  12. Kami sbgai urg Sabah terasa jugak bah
    Mana adab kamu ni
    Kita sama manusia kan baik buruk ciptaan Allah bah
    Beringat jugak dosa pahala tu
    Kmi in urg Sabah ada feeling jugak bah...
    Rasa mcm mau maki tapi klu memaki sama jak mcm kamu tu
    Aishh2 panas oouh ni urg..
    Sabah mari!!!!

    ReplyDelete
  13. dia belum tau LANUN SABAH lagi gila dari LANUN JOHOR....
    BAH... klu kau mau cuba n rasa.. ayoh....
    dia ni belum tau macamana rasa perit buah pelir dia meletop
    tiba2.....

    ReplyDelete