Searching...
12:46 0

Bengang dengan Ainan Tasneem Sebab Mungkir Janji

Bengang dengan Ainan Tasneem Sebab Mungkir Janji


Dikhabarkan Ainan Tasneem mungkir janji baru-baru ini. Dia sepatutnya mengadakan persembahan di sebuah negeri di Pantai Timur telah membatalkan undangan tersebut tanpa alasan yang jelas.

Tup-tup pada hari yang sama khabarnya kelibat penyanyi ini kelihatan di selatan tanah air pula. Macam mana pula tu? 

"“Memang kami bengang gila dengan Ainan yang batalkan show last minute macam ni. Bukan apa, banner dan kain rentang semua dah ada gambar dia tup-tup dia tak jadi datang." - penganjur

"“Kalau betul dia sakit atau ada apa-apa keuzuran tu boleh juga kita tutup mata. Yang timbul persoalan ni macam mana dia boleh muncul dekat show tempat lain pula? Sekarang yang tanggung malu kami sebagai wakil pihak penganjur juga! "

"“Kalau nak tahu dia yang batalkan show. Padahal pihak penganjur dah bayar wang pendahuluan untuk show tersebut. Kalau dah dia yang batal kenapa tak pulang balik wang yang diberi tu?"

“"Paling tidak pun pulang sahajalah wang pendahuluan. Kalau penganjur yang batalkan mungkinlah dia boleh ambil wang itu terus. Tak gitu?" kata wakil penganjur ini lagi.

p/s: tunggu penjelasan Ainan Tasneem pula, mesti ada sebab punya  :)

-utusan-

BERITA AINAN:

a) Kekasih Ainan [KLIK]
b) Gadis popular youtube [KLIK]

carian:
ainan tasneem
ainan tasneem mungkir janji
bengang dengan ainan

 

0 comments:

Post a Comment