Searching...
10:44 0

Adira AF & Alif Aziz putus sudah..



Ikuti kata-kata dan luahan hati Aziz di bawah ini.



Kami tak pernah declare benda tu (bercinta) samada depan umum ataupun sesama kami. Tapi rasanya dengan beberapa gambar kami serta gambar cincin yang tersebar di internet, saya rasa orang semua tahu… Kalau orang kata, kami macam tu (bercinta), maka macam itu lah. Kalau orang kata, kami macam ini (tak bercinta), maka macam ini lah… “Apa yang saya boleh kata, kami sangat rapat satu ketika dulu. Tapi ada fakta-fakta yang timbul dan buatkan kami semakin jauh. Kami juga ada terdengar tentang baik buruk antara satu sama lain. Tapi disebabkan masing-masing sibuk dengan kerjaya, jadi kami tak sempat nak jumpa dan membincangkan hal itu.enang kata situasi kami selama ni, too much work, too little time. Tuhan memberi dugaan pada kami dengan halangan-halangan yang saya tak boleh nak beritahu di sini. Macam mana sekalipun, saya takkan bermusuh dengan dia

0 comments:

Post a Comment