Searching...
10:07 4

Peminat Maki Hamun Hanez Suraya Di Twitter

Sebelum ini Hanez Suraya terkejut dengan adanya golongan digelar HanezHaterz yang mana sering menghina, mengutuk dan memaki Hanez Suraya.

Terkini seorang wanita dengan lantangnya terus memaki Hanez di twitter. Hanez Suraya telah retweet semula status seorang peminat wanita yang memaki hamun dirinya dan ianya seolah-olah menunjukkan bahawa peminat tersebut terlalu membenci Hanez Suraya sehingga mengaitkan sebuah produk kecantikan yang kian popular pada ketika ini.

Bukan itu saja, beberapa orang yang lain juga terus memaki Hanez Suraya. Hanez hanya mampu me"retweet" semua kata cacian yang dilemparkan kepadanya.



4 comments:

  1. Sebelum putih melepak tak pulak seksi buka sana buka sini...sekarang dah putih melampau pkai skirt nk nampak puki (miss V)...nak menunjuk ke HS..dulu I minat you but now mnyampah tengok...u sbgai artis ptut tunjuk teladan yang baik sbb u sllu kluar kt tv org duk tengok...tgk HD dlm LYMA pon naik menyampah pkai skirt gile seksi.....orang lain ade lg putih dru tp xpulak menunjuk-menunjuk.... be ALERT akan balasan AKHIRAT...mengingati sesama Islam dan sesama kaum...

    ReplyDelete
  2. Ko kutuk dia apa kau dapat....lbh baik bentang sejadah doa Pd Allah biar dia dapat hidayah ....ko kutuk camni pun menambah saham dosa ko je

    ReplyDelete
  3. sebelom mencari keburukkan org lain..cermin diri tu dulu...baik sangat ke diri nk kutuk2 org..ingat weh dosa dan pahala bka kita yg tentuka...

    ReplyDelete
  4. Jangan sibuk nak cari kesalahan orang je.,macam dah betul sangat je.,Ingat,Manusia xada yang sempurna dan xlari dari melakukan kesilapan.,mungkin itu kak hanez mmng salah coz pakai seksi2.,tp jgn la nk maki2 dia.,boleh nasihat baik2 kann..Tak Mati Pun Kalau Nasihat Orang Slow2.,baik2.,Hidup lagi,.boleh 10 guni beras lg.,-..-'

    ReplyDelete