Searching...
21:43 12

Gambar Rumah Maya Karin


Gambar Rumah Maya Karin 


Rumah Maya Karin di London yang baru dibeli yang dikatakan bernilai RM2 juta.

Tak mustahil Maya mampu miliki rumah semahal itu memandangkan beliau sangat berjimat cermat orangnya.

Pakaian, baju, aksesori dan kereta pun tidak mewah seperti artis yang setanding dengannya.

Bagus juga Maya Karin melabur dan kumpul aset dia. Memang eloklah banyak beli rumah and tanah, simpan buat masa tua, harga 10 tahun lagi sudah tentu naik. 


Maya memang tidak seperti kebanyakkan artis lain yang sibuk tayang kemewahan, barang branded dan shopping di luar negara etc. Esok-esok dah susah baru nak fikir. 


Khabarnya kat Malaysia sendiri pun Maya ada banyak rumah dan tanah di Damansara, Penchala dan juga Terengganu.

Mungkin Maya berniat untuk bermastautin di London bila dah tua tua nanti sebab tu telah membeli aset di sana.

Maya kini sibuk berlakon. Untuk pengetahuan, Maya Karin pernah berkahwin namun telah bercerai. Kini dikatakan beliau masih lagi single.



12 comments:

  1. and beautifull.....

    ReplyDelete
  2. and one day gonna be burn in hell cause showin off her hair to public too much.

    -YouArgumentIsInvalid-

    ReplyDelete
  3. Dan kta sepatutnya mendoakan agar suatu hari nanti dia akan mendapat hidayahNya. Ameen

    ReplyDelete
  4. just pray the best for her. don't judge people too much. even you don't even know where you belong.

    ReplyDelete
  5. Doesnt mean u wear hijab u go to heaven. Sbg umat islam kita harus mendoa kan yg baik2 dan mohon di berikan hidayah utknya..

    ReplyDelete
  6. Maya karin is beautiful. Bercakap english slang pun sedap tak fake macam orang tu.mixture mak melayu kan?

    ReplyDelete