Searching...
13:12 0

Gambar dan punca Pegawai AmBank mati ditembak Pak Guard
Gambar dan punca Pegawai AmBank mati ditembak Pak Guard - Seorang pegawai operasi AmBank dikenali sebagai Norazita Abu Talib, 37, mati ditembak oleh pegawal keselamatan di bahagian muka menggunakan Pump Gun ketika sedang membuka peti besi berisi wang.


Mangsa yang ditembak bertugas sebagai operation officer Ambank nama Noazita bt Abu Talib berumur 37 tahun.Mangsa dikatakan sudah berkhidmat selama 16 tahun bersama Ambank. Kejadian berlaku lebih kurang jam 6 petang yang mana suspek nama Ardi bin Hamza umur lebih kurang 37 tahun yang beralamat Jalan Apas Batu 2 no 70 Tawau Sabah.


Kejadian itu difahamkan berlaku pada pukul 6.20 petang Rabu di Jalan USJ Central 2, Subang Jaya. Punca kejadian itu masih dalam siasatan namun boleh diandaikan bahawa motif pengawal keselamatan berbuat berkenaan adalah untuk melakukan rompakan secara terbuka sebelum melarikan diri. Mangsa meninggalkan dua cahaya mata dan telah berkhidmat selama 16 tahun. Selain Norazita, terdapat empat lagi pekerja di bank tersebut yang mungkin menyaksikan kejadian terbabit.

0 comments:

Post a Comment