01:15 0

Gambar Faizal Tahir Dan Keluarga
Gambar Faizal Tahir Dan Keluarga

- gambar anak faizal tahir
- gambar isteri faizal tahir
- gambar keluarga faizal tahir
- gambar Siti Raihanim Noran

FAIZAL TAHIR:

Faizal telah berkahwin dengan isterinya sekarang SITI RAIHANIM NORAN, 26 ketika isteri beliau masih belajar lagi di UiTM. Ketika itu Hanim sedang mengambil kursus Perhubungan Media Massa. Kini Hanim telah melanjutkan pelajaran beliau ke peringkat Sarjana (Masters) dalam bidang yang sama.


Pernah tinggal di luar negara selama beberapa tahun bersama keluarganya memberikan kelebihan kepadanya untuk bertutur dengan fasih di dalam Bahasa Inggeris.

Peristiwa pahit ketika digam oleh pihak berkuasa untuk muncul di kaca televisyen cukup memberikan pengajaran kepadanya hanya kerana darah muda yang membuka baju ketika beraksi di atas pentas. Ketika itu isteri, dan ibu bapa beliau Dr. Mohd Tahir Abdul Rahma dan ibu, Muzlipah Aishah yang banyak memberikan kata-kata semangat.


Mereka kini tinggal di Selangor diisi empat cahaya mata, iaitu Ahmad Mikaeel Zidane (lahir 2003), Siti Raudhah Nur Iman (lahir 2005), Ahmad Rifa'ie Zidane (lahir 18 Februari 2009) dan seorang lagi anak perempuan (lahir 19 Mac 2011).


0 comments:

Post a Comment