Searching...
10:28 18

Azwan Ali Hentam Rancangan Masterchef ?



Azwan Ali Hentam Rancangan Masterchef ? 


Azwan Ali merupakan peserta Masterchef All Star yang berakhir semalam dengan Zamir berjaya memenangi rancangan realiti masakan itu. Zamir menewaskan Celina ketika final. 

Walaubagaimanapun, Azwan Ali semalam meluahkan rasa tidak puas hati dengan sebuah rancangan realiti televisyen di laman sosial twitter miliknya. 

Adakah tweet itu untuk rancangan Masterchef? Korang nilailah sendiri. Tweet ini dibuat semalam ketika final Masterchef All Star.

Paling teruk apabila menggelar juri sebagai bangkai dan rancangan itu seperti sampah sarap. Ish ish ish. Sampai panggil bangkai.

~jom tengok gambar awek Zamir yang cun [klik sini]
~Azwan Ali bangga buang keluarga [KLIK SINI]







18 comments:

  1. sampah gila divaa AA

    ReplyDelete
  2. Sape y smpah sebenarnya ni?

    ReplyDelete
  3. Ape prasaan kte klu chef2 tu bapak kte .. klu aq la jdi anak chef2 tu da lme si mangkok
    nie aq goreng atas kuali panas je snang

    ReplyDelete
  4. Ya Allah.. kau buka kan la Pintu hati insan ni BERTAUBAT KE JALAN KEBENARANMU.. ALLAHUAKBAR!!

    ReplyDelete
  5. =.='' bagusnye bahasa kamu azwan ali...is really hurt when read this statement.. i think u're totally change.. sgt merelet..still bangkai smpai skg... so poor.....

    ReplyDelete
  6. jangan pikir kamu bagus sgt ye? suka2 hati nak letak org mcm najis bagai....suci sangatttttttttttttttttttttttttttttt la kamu tu ye??? ishhh

    ReplyDelete
  7. X cukup lagi tu azwan..sound pedas lg la

    ReplyDelete
  8. Jiwa Bangkai........

    ReplyDelete
  9. Dia yg bangkai bernyawa..sampah msyrakat..dh lelaki bt dri mcm pompuan..skrgnya 3 org yg dia ckp tu ad 'CHEF' engko ad apa? Gelaran 'DIVA' palsu yg tidak diikhtiraf! Kesiannnnn,hahahahaa

    ReplyDelete
  10. org bodoh macam ni jgn dilayan....

    ReplyDelete
  11. Dia pondan tua perangai mcm sampah tak sedar...ape daa..

    ReplyDelete
  12. bertaubat sebelum terlabat ye. kiamat dh dekat ni.

    ReplyDelete