Searching...
17:08 5

Setepek Kena Muka Ahmad Idham


Setepek Kena Muka Ahmad Idham


Ini merupakan kisah yang berlaku di twitter yang mana pengarah Ahmad Idham sibuk mempertikaikan ulasan dari twt_filem tentang industri filem tanah air. 

Katanya jangan lah nak buat kritikan kalau diri sendiri tak buat filem. Namun yang best nya ada satu tweet Ahmad Idham yang kena bahan kerana mengatakan servis Kenny Rogers amat teruk.

Jom lihat tweet yang setepek kena muka Ahmad Idham





5 comments:

  1. Kadang betul gak komen c idham tu..sebagai pelangan mahukan layanan servis yg bagus..tp mood pekrja ari2 bkan ok penat layan org ni 12jam stress..so 2 2kne faham

    ReplyDelete
  2. kalo dah jadi pekerja tu kena lah ikhlas ni keje macam apa dah lah kat kenny rogers tu tax dia mahal org byr.. buat keje walaupon xde mood kena lah professional ckit..

    ReplyDelete
  3. kalau semua nak kena jadi dulu br leh komen baik takyah ada QC.. mentaliti pekerja kelas ketiga..

    ReplyDelete
  4. Org g kedai ko..service chrge 10% kene bayar..so, ko sebagai pekerja kena bagi servis terbaik kt customer ko..be professional..klu nk ikot mood ko..bek ko tk yah keje...dok umah je..even tk de service charge pun klu customer dtg kedai ko kene layan die elok2..dlm kes ni aku sokong idham..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu idham kata buat filem dulu baru kritik dan komplen, sekarang bila dia komplen kat kenny rodgers, ada org kata, keje dulu kenny rodgers baru komplen..

      ko paham tak point?

      Delete