Searching...
10:19 40

Ibu Fasha Sandha Mengamuk Dengan Nora Danish



Ibu Fasha Sandha Mengamuk Dengan Nora Danish


carian:
ibu fasha sandha ,
ibu fasha sandha mengamuk dengan nora danish ,
kisah ibu fasha sandha ,


Ibu Fasha Sandha Mengamuk


Terbaca di Utusan Online kisah ibu seorang pelakon popular berang dengan seorang lagi pelakon wanita. Yup kisah antara ibu Fasha Sandha dan pelakon comel, Nora Danish.

Dikatakan ibu Fasha Sandha,Hatijah Teh Man, mengamuk di media sosial ekoran tuduhan melampau peminat Nora Danish dalam satu gambar yang di katakan provokasi oleh Nora Danish.

Kisahnya bermula apabila Nora Danish memuat naik gambar memohon doa dari Illahi tentang permohonan perlindungan dari ilmu sihir. Peminat Nora Danish pula mengatakan doa itu ditujukan kepada siapa lagi kalau bukan Fasha Sandha.

Tuduhan peminat itu ternyata membuat ibu Fasha Sandha berang dan terus mengamuk di facebook. Beliau menghentam peminat Nora dengan mengatakan ianya fitnah. Ibu Fasha juga bengang dan mengamuk dengan Nora Danish kerana memuatnaik gambar doa itu seolah-olah menujukan kepada keluarganya.

Ini merupakan kata-kata Ibu Fasha Sandha :

Melampau lampau yer fans NoraDanish dlm blog cari tu..atau tuan punya badan yg bukak byk akaun tu??kalau sya dan kuarga sya kaki ilmu sihir or ilmu hitam..dh lama sya bunuh mulut2 yg xada insurance ni..ND sendiri pun kt IG dia ada kata pasal ilmusihir seolah sengaja nk tunding jari pada kuarga sya..baik2 dlm berkata kata ya.Pada sya perlu ke nk guna ilmu sihir tu semata mata hanya nk memikat seorang ank TS??Tidakkah sebaiknya memikat ank Sultan itu kan lebih berbaloi begitu pun nk bt sesuatu pd ND.perlu apa?sbb nama org ini naik pun ats nama ank sya!!standart kami xlah spt kuarga PPRT seperti yg nk fans ND nk bezakan ,kami masih ada kuarga besar yg dpt kami berhariraya bersama sama!Pada sya sesiapa yg gunakan ilmu sihir utk tujuan yg tidak baik itu xkekal selama lamanya..lama kelamaan serapah itu xkan kekal..berdoalah utk diri sya jgk jangan disihirkan oleh org2 seperti ini.lindungilah kuarga sya dunia dan akhirat..AMIN.



40 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. Mak fasha tu yg trlebih ambil hati.. Nora xda pon ckp kat dia... But fans nira kn? So xbole salahkn nora...

    ReplyDelete
  3. LEBIH2 MAK FASHA SANDHA. DOK RUMAH DIAM2 DAH LA

    ReplyDelete
  4. Nape selit2 PPRT plak..aku duk PPRT rilek je..Puuuui..

    ReplyDelete
    Replies
    1. otak kat lutut tu..standard la..bile da duduk kat atas..yg bwh diabaikan

      Delete
    2. Tah macam keji hina sgt org pprt, sabar jela :(

      Delete
  5. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=272856

    Ish ish

    ReplyDelete
  6. mak fasha mcm kak ton la

    ReplyDelete
  7. dunia2 .. asal xpgi jmpa trs nora ja .. jgn tunjuk aib kat laman sosial .. malu lah

    ReplyDelete
  8. Ape kn mgena dgn Nora? Mak cik ni over Sgt KNP? Selekeh je.....

    ReplyDelete
  9. Knp nk terasa makcik oii!!! Awak dah duk selesa xpyh nk bising2. Mcm org kentut, org y kentut selalunya bising2 xngaku kentut. Malah dia tuduh org lain pulak. So baik senyap je. Sbb klu tkentut pun paling kuat bunyi n bau je. Org x g cium punggung awak sbg bukti.

    ReplyDelete
  10. Macam2 ada....sape mkn cili dia yg terasa pedas nye....ngehngehngeh

    ReplyDelete
  11. lebih2 plak mkcik ni..sabo2........

    ReplyDelete
  12. makcik ni....dah tak buat tu diam2 je lah...lebehhhhh pulakkkkk....nak glamour jugak ke makcik???

    ReplyDelete
  13. udah le mak fasha sandha tu. anak dia da dpt pon kawin ngan si jejai anak dato' tu. x yah la nak kecoh2 marah fans nora danish. patutnya mak fasha sandha harus rasa malu besar sbb anak dia dah rampas suami org, serupa pompuan murahan yg materialistik batak harta. terima kenyataan la makcik oooiiiii

    ReplyDelete
  14. Apasal makcik ni nk terasa ek... mcm biasa buat jek..

    ReplyDelete
  15. eleh.. anak dia rampas suami nora, nora rileks jer.. siap nora berbaik2 lagi.. yg makcik nk menyalak lebih2 ni kenapa?? takot jejai balik kt nora balik?? nora tu bermaruah, x mcm fasha.. anak makcik tu ibarat GRO.. puiiii..!

    ReplyDelete
  16. adakah kak ton tu emak kpda fasha sandha??? kompius ni.. mohon pencerahan..

    ReplyDelete
  17. haha..lawak la mak fasha sandha ni..kalo nk ckp pasal agama sngt or ilmu sihir or apa..tngok la ank sendiri dulu..masa ank die upload gmbo bikini dulu x nk pulak die ckp kt fb..maki ank die..ni..nora danish ckp psl ilmu sihir die pulak terasa..kalo x buat prkara tu buat apa nk melenting..betul x?..mulot org mmg la x boleh nk tutup..kalo x nk org mngata ank die jaga la si ank tu btol2..mkcik2..bnyk2 la beribadat..hidup bukan lama..baik jaga diri and keluarga sebelum jaga org lain..ank die dh dpt dh apa yg die nk..apa lg yg die nk kecohkn..hisy..hisy..hisy..x nk org berfikiran negatif kt ank die tp die sndiri yg buat org pndang serong pd ank sendiri..

    ReplyDelete
  18. tak der lah plak ND mention kau mama fasha . yg kau sentap knape ? tak malu ker anak kau dok kecoh psal engku sabariah yg kau pn nk jaD mcm ungku sabariah ker ? bersyukur jerlah anak kau hidup bahagia dh dgn jejai . jgn nk kacau hidop ND . fasha lbih beruntung mengandung ,beranak N pantang suami ada kat sblah .yg ND semua sendiri !

    ReplyDelete
  19. haha .. da terasa pulaa ? comfirm dyaa laa baaa tu yg buat .. noraa x mentions pun sapaa baa .. mak fashaa nie pun satu , da anak kau dapat laki noraa diam2 laa , xpyah nak sibuk fasal apa benda noraa nak post k .. shuhh men jauh2 ahh macekk .. sommak jekk !

    ReplyDelete
  20. kalau bole ibu2 biarlah jadi matang....anak2 pula kena jaga batas2....sama ada pergaulan atau brpakaian....jika dr mula x jage....mcm2 prkara buruk akan timbul....oleh itu hidupkan budaya alquran dan sunnah nabi...jadi prkara hentam-menghentam dan fitnah berleluasa tidak brlaku...pd saya nd dan fs dua-dua kena renung2...pandang2...jeling2...ingat2....kekayaan dan kemewahan bukan ukuran pd ilahi....saya pun kena slalu kena ingat ttg akhirat....krn kite manusia lemah slalu lalai dr ingati ilahi...w'alam

    ReplyDelete
  21. Gila meroyan mama Fasha

    ReplyDelete
  22. kalo tk buat tk payah la nak memarah . mcm bgus je . tepuk dada tanya selera . .hahah

    ReplyDelete
  23. salah ke ND doakan utk diri dia sndri? mmg btul la ND doakan agar jauhkn dr ilmu sihir..sape nk kene ilmu sihir?? aku pun doakan agar aku xkene ilmu sihir..ape benda la makcik ni..adoyaiii melenting xtentu psl..

    ReplyDelete
  24. Camni la klau kera tua dapat cincin...

    ReplyDelete
  25. Kadang2 batas komen terlebih over tanpa menjaga sensitiviti org sekeliling.yg nak komen tu fikirlah sama dosa yg nak ditanggung sbb boleh menimbulkan fitnah kalau tak betul.kang nak mati tak.diterima bumi baru tau.astagfirullahaladzim.dunia cyber yg makin teruk

    ReplyDelete
  26. Trselah kbodohan mkcik saiko ni. Artis mcm ni msti rmai yg iri hati, apa slhnya ND upload mohon doa jauhkan dri sihir. Ko tu xpnh brdoa mcm tu kot. Melenting mcm tu msti ade apa2 tu

    ReplyDelete
  27. Aiii terasa plak dia???melenting semacam...baik doa untuk diri sendiri la....sbgai peringatan...smpai nak hina taraf org...ini zaman moden,bukan purba kala ikot kasta2 ni...

    ReplyDelete
  28. Yaallah..jauhkan kluargaku dr sihir dan syaitan laknatullah...haaa...sapa nk trasa?famly fasha ke?huhuhuhu...gilaaaa....cian m.cik....huhuhu

    ReplyDelete
  29. nk ckp byk je mak fasha. sah2 ank die tu rmpas laki org.da la time nora pegnant lak tu.pe jenisla. xmstahil la ank ko tu leh maen ilmu htam ni. .harap je muke lawa .peragai. .kalah hantu.dasa permpas suami org.tp xpe nra dpt lg 10000x hensem.haha

    ReplyDelete
  30. Kesian nora.. Mak n ank same je ska myusahkan orang. X rugi pn nora putus dgn jejai tu. Sesuai sgt dua ekor tu..

    ReplyDelete
  31. X faham betul lah ,, kenapa pula mak cik over nie yg over , over , & over ye ?? cara dia marah & terasa bukan main lg .. jangan betul dia buat camtu sudah lah . sapa lah yg berak tepi jalan nak mengaku , silap silap hari bulan dia tuduh plak org lain yg berak .. hahahaha
    kalau ye pun nak sentap jgn lah tunjuk sgt di mata dunia & juga manusia lain seolah olah awak tu mak cik mcm ada something yg x kena .. marah nya lain macam aje .. huhu

    ReplyDelete
  32. kat media terang terang mnunjukkan ND sememang dulu ade sakit ati kat fasha..byk hal yg dia update kat media dulu ... so tak heran lah makcik nih nk bising2 pasal tu..
    anyway dunia retis mmg penuh lakonan semata-mata..faham2lah ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa yg tak sakit hati if suami drampas? pikir logik la..tp tu kn hal lama, yg si mak sendat ni nk meroyan terasa bagai dh kenapa?

      Delete
  33. yup..yo!..

    I like.. komen mak fasha sandha tu! fan2nd takyah lah lg nak api2kan fasha and nd lagi.. jgm jadi manusia yg rugi.. doakan yg baik baik kat depa tu udahlah ye.. cau!!

    ReplyDelete