Searching...
16:01 0

Jep Sepahtu Respon Isu Tunang



Jep Sepahtu Respon Isu Tunang


Akhirnya pada hari ini (Ahad), setelah berita di suratkhabar Metro telah mengeluarkan artikel tentang pertunangan Jep dengan seorang gadis Johor (klik sini), Jep telah pun berterus terang tentang statusnya. Adakah dia sudah bertunang atau sebaliknya. Jeng jeng jeng.

Sebelum ini banyak kisah dari Jep yang dikorek dari pihak wartawan dan yang terbaru sebelum ini kisah pertelingkahannya dengan Shahrol Shiro.

Jep Sepahtu kini berterus terang bahawa dirinya masih solo dan belum bertunang.

Kata Jep:
 Test 123..volume mic naik kan sikit..test test..ok just nk bgtau pasal artikel "jep tunang orang" tu tak benar..hanya gosip semata..jadi yg msg n call tanya saya direct, itu lah jwpn nya..(tak nak lah jadi tanggang 'bertunang' pun mak ayah tak tau)..sekiannn..off mic plss..lampu padam...

Jadi terjawab sudah. Ini merupakan gosip semata-mata. Ramai peminat yang tertunggu-tunggu jawapan dari jep sendiri. Nah itulah jawapnnya. Beliau memang sah masih single dan solo. hehe..

Kepada yang terlepas, boleh baca artikel "Jep dah bertunang" tersebut di sini (KLIK SINI)

0 comments:

Post a Comment