Searching...
20:33 7

Gambar Kekasih Amir Raja Lawak



Gambar Kekasih Amir Raja Lawak


carian:
gambar awek amir raja lawak
gambar kekasih amir raja lawak
gambar kekasih amir im sorry
awek amir
kekasih amir


Amir Raja Lawak sebelum ini membuat kenyataan beliau sedang memilih antara 2 gadis yang dikatakan jatuh hati dengan Amir Raja Lawak.

Amir yang popular dengan tag line " Im Sorry" kini telah memuat naik gambar kekasihnya di laman sosial miliknya.

Jadi wanita inilah yang menjadi pilihannya. Memang comel juga kekasih Amir Raja Lawak ni. Bertudung, bagus pilihan Amir. Amir berkata sambil berguran dia jeles tengok orang lain bercinta, sebab tu dia akhirnya nak juga merasa cinta. Cewah.

Amir dikatakan menemani kekasihnya makan di Curve Damansara. Semoga pasangan ini bahagia hendaknya. Tak sabar tunggu Amir kahwin. Hehe.

~Gambar isteri Ajak Shiro (KLIK SINI)


Amir dan Aweknya

7 comments:

  1. menguruskan nikah di thailand dan poligami call 0133311606 / 0333745230

    ReplyDelete
    Replies
    1. ngan..ngan...ngan...ko meme bangan....peace yo!!!

      Delete
  2. semoga berbahagia dear bersama amir

    ReplyDelete
  3. Tahniah Amir semoga berbahagia selalu....IM SORRY!!

    ReplyDelete