Searching...
15:01 15

Gambar Tauke Jambu Bersosial



Gambar Tauke Jambu Parti


carian:
gambar tauke jambu bersosial
gambar tauke jambu parti
gambar tauke jambu di kelab malam

Tauke Jambu merupakan seorang pelawak yang berstatus duda. Beliau kini popular dengan kumpulan Jambu bersama dengan Yus.

Tauke atau nama penuhnya Zamatul Amri kini berusia 37 tahun telah beberapa kali berkahwin namun sayangnya berakhir dengan penceraian.

Sebelum ini Tauke Jambu pernah mengejutkan Malaysia dengan kisah perkahwinan dan kemudiannya bercerai dengan gadis muda bernama Meera. Kisah Tauke dan isterinya di : (episod 1), ( episod 2), (episod 3)


Beliau pernah berlakon filem dan antaranya Jutawan Fakir (2003), Uncle Usin, Masam Manis Bujang Terlajak (2011), Sofazr The Movie - Jiwa Kacau (2012), PE3 (2012) dan Hello (2013).

Melalui media OHartis.com, ada pihak dikatakan mengirim gambar Tauke sedang bergembira bersosial. 

Ramai peminat berharap Tauke dapat berhenti dengan gaya hidup seperti itu dan fokus dengan kerjaya bersama Jambu.

Lihat gambar di bawah:


15 comments:

  1. hodoh gile pompuan tu macam boyan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan3 ?? Mmg muke boyan pown.. X pown bdk2 kmpong bru nk up.. Eeeewwww !!!!

      Delete
    2. Pompuan hudoh cmtu sesuai sgt ler dgn tauke yg perangai hudoh tuu..

      Delete
  2. padan doh.samo hudoh n jahanam

    ReplyDelete
  3. padan doh.samo hudoh n jahanam

    ReplyDelete
  4. supo jeput(cekodok) basi jah hok tino tu... kalu come tu x po la.. selera la jgak aku nak tengok... menyemak je

    ReplyDelete
  5. A'a la.. Muke gegurl 2 sume cm muke boyan n low class.. Cm bdk2 bru nk up jewk.. Kew bru dtg dri kmpong ?? Eeeewww.. Yer pown cri la yg baek2 cket.. Phhuuiiiiiii !!!!!

    ReplyDelete
  6. Awek baju biru tu ketiak cam kuali

    ReplyDelete
  7. ingat pada Allah .

    ReplyDelete
  8. Aq mmg x suko taugeh ni dr awal lg.. Lupo diri dy ni x mcm yus komited bla kerja.. Tgk skunk dh pkai honda civic dok supo beqok ni. Tahu merabih duit nan boyan jeee. Lahaiiii loww

    ReplyDelete
  9. Org laki xsedar diri ank berderet tp msih amalkan gaya hidup bebas,jgn marah kalu anak berkelakuan seperti bapaknye suatu hari nanti

    ReplyDelete
  10. yakksss!! asal muke pompuan yg pki bju putih tu?? mcm nk mintak kaki jer die buat muka mcm tu..

    ReplyDelete
  11. Sherammm ... hahaha shialll la muka pmpuan bju putih 2 , sy ckap ni bukan la sy baik sgt, tp pmpuan2 2 xsesuai muka diorang nak masuk pub .. yucks !!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muka cmtu sesuai sgtla masuk pub..yg cantik comel x kn kesitu

      Delete
  12. Low class girls with funny fashion! Tlg shave ketiak laaa pompuan! Pe laaa lu tokey mcm nie nyer pompuan ko angkot! Jaga reputation laaa

    ReplyDelete