Searching...
14:15 16

Hanez Suraya Dihentam Teruk Di Instagram


Hanez Suraya Dihentam Teruk Di Instagram


Setelah skandal Hanez Suraya dengan suami orang terbongkar, dan kisahnya disiarkan di Melodi (tv3), ramai telah berduyun-duyun menghentam pelakon itu di laman Instagram.

Memang penuh komen yang melahirkan rasa tidak puashati terhadap Hanez Suraya. Apatah lagi Hanez Suraya ada memuatnaik gambar lelaki tersebut. memang kena hentam la.

Isteri kepada kekasih Hanez Suraya memaklumkan beliau masih belum bercerai dan sakit hati apabila Hanez memuatnaik gambar anaknya di Instagram walhal mereka tiada ikatan.

Isteri itu yang bernama Liyana juga menyahut cabarab Hanez Suraya apabila menunjukkan bukti percutian Hanez Suraya dan suaminya di Bangkok.

Ish ish apa nak jadi. Kepada yang tertinggal boleh baca laporan pendedahan kisah skandal ini di sini (KLIK SINI)








16 comments:

  1. Ni perempuan sundal ni...lepas ni adalah orang lain try pulak...

    ReplyDelete
  2. menjatuhkan maruah sendiri je perempuan ni -_- daripada kau fikir jawapan nak backup diri engkau, baik kau bertaubat, lepas tu mintak maaf dekat bini boifren kau yang tak seda asal usul tu. senang. lepas tu kau sunyikan diri kejap dekat mana mana. sebab aku tak rase orang nak tengok muka kau dekat mana mana channel kot. kan?

    ReplyDelete
  3. Pantang betul aku kalau betina suka ambik laki org!!!!! Yg janda pun pandai cari org bujang anis oi.. x main lah sisa org.. ngn bini dia yg baik dia boleh khianat apatah lg ngn tino garik macam kau bongok!!!

    ReplyDelete
  4. sudah sudah la nk mngate dia..kita pon bukan baek mane kn..pe y die buat tuh biar Tuhan y tentukan..bini ptama die bukn da cerai pon..bkongsi kasih bukn salah..kawen lbey dr satu bukan nye salah kn..kesian die..ari neh blaku kt die..klau nt blaku kt korg mcm mne?itighfar la sikit..perbetolkan diri sdri je dlu dblom perbtolkan owg lain..hurrmm..

    ReplyDelete
  5. Npe smua nk slahkan 1 pihak je. Bg sy yg pling gtal bukan hanez suraya sorang je tp laki org tu yg paling gtal. Klu jdi mcm nie je msti nk slahkan pmpuan.

    ReplyDelete
  6. Dh tu mcm mana la org x maki dy.. Pegi bercuti dgn laki org.. Dh tu pg bercuti x kn tgk ja.. X kn prap.. Allah dh kta jauhi zina tutup aurat.. Tp dorg x buat jugak.. Mcm ni nk sokong lg.. Mmg la takot kalau2 kata jd kt diri sendiri pulak.. Tp sorry la jenis ni bkn takat patot kena kata ja.. Kot lg best kena rejam ja.. Sedaq diri tu retis semua org nk taw.. Tp dokk biol sgt.. So aq rsa x slah haih org nk kata ka nk maki dy mybe dy bleh berubah.. Sbb mnusia ni kdg2 ckap elok2 dia x sedaq kediri.. Tq

    ReplyDelete
  7. jadi owg y sedar kediri la eh y ckp mcm diri sdri bgos sgt?jgn nk judge owg sukati..tiap owg bley brubah..jgn ari neh kita judge owg sok lusa owg judge kita lg buruk dr neh..kita idop xlama..xpyah nk amek tau n jga tepi kaen owg sgt..xdpat phala pon..dosa je lbey bsepah

    ReplyDelete
  8. knpa muka si bf hanez 2 di kaburkn tnjuk je muka dia dh sama2 galak tepuk sblh tngan x kn brbunyi

    ReplyDelete
  9. Bkn nak mengata bkn nak menghina.tp ke dua2 mereka mmg slh.hanez pun 1, knp nak minta isteri org yg minta maaf.sdgkan dia yg slh.sapa la nak mengaku slh lau sdiri dh malu..isteri mana yg nak hak dia d ambil org??org yg bergelar isteri je tahu bgai mana perasaan hak dia d rampas.

    ReplyDelete
  10. Kalau cmtu cik hamba tuhan ko tgk je la x payah kata.. Sokong lg k.. X pyah tegur tgk ja.. Ko pahala byk yg mgata ni smua dosa byk.. Tkot ko mati t malaikat tnya knapa ko x tegur knapa ko x mrah bla tgk saudara seislam ko buad maksiat ? Ni bkn masalah judge ke x judge ke.. Slah ttap salah.. Mmg la kta ni x sempurna.. Adat la smua mnusia ada slah dn silap.. Beza nya sedar ke x.. Ko rse hanes ni sedar ke ? Klau dy sedar knapa dy x mohon maaf.. Sorry to say la.. Ko nk tunjuk alim pon x kena gaya.. Mybe ko ni x khwin lg n ko x pnah rsa mcm apa yg liyana tu rsa.. Nk sembang dosa pahala tu tuhan yg tentukan x pyah beriye kata org itu ini berdosa.. Ko rsa ko perfect sgt la nk bajet alim.. G depan cermin suluh muka ko.. Beh baik ko dduk diam2 x yah msok cmpor.. Meroyan...

    ReplyDelete
  11. padan muke!Tulah gatai sgt nak rmps laki org.Sah dia ni mata duitan.

    ReplyDelete
  12. kadang-kadang aku rase sikap sesetengah ni hpokrik..just like husband liyana ni...dasar jantan gatal..aku mule2 xnak amek pot pun..but one day aku buka minah ni buat PC .. tekejut gile babing tapi aku dok dengar je perempuan ni cakap serius aku rase jijik dan mule panas.."TAK SALAH SAYA BERKAWAN" puihh la poit..berkawan jadahnye kalau yg ko kawan tu laki orang ape hukum nye..dan si jantan nie aku rase meluat kotau x..patut ke ko bukak aib bini ko yg k0 hembur tu padahal yg ko ludah tu dekat muka ko sendiri..kahak kan bini ko same je macam ludqah diri ko..mule2 bini diam bile bukak mule tergagau2 nak cari alasan sampai terbuntang biji mata..ko xtakutr hukum karma maknenye ko xtakut hukum allah..ko memang munafik dan terlalu sombong dengan allah..

    ReplyDelete
  13. Yang sangat bersalah adalah suami si liana .. memang x salah nk bina masjid ... beberapa masjid pn jika mampu dan berlaku adil tp mesti lah buat cara yg baik tak perlu nak heboh satu dunia utk mengetahui perkara yg blh mengaib diri sendiri dan keluarga serta org ketiga. Bawalah berbincang lebih baik dr heboh satu malaysia. ..

    ReplyDelete
  14. cari la org bujang....yg gatal sgt nk kacau laki org tu da kenape....huh...gila harta agak nye...

    ReplyDelete
  15. setiap word yg kite tutur nih sebenarnya kelak makan diri..kita jngn dengar satu pihak..bg saya dua2 salah baik laki or HS..biarlah tuhan yang menilai dan hukum mereka. Kita nih yang melihat jangan suke wat anasir2 yang bukan2..menyokong dipihak yng benar bukan cara berkasar dan itu bukn yng dituntut islam. HS maybe dy terlalu taksub dgn ape yang dy nak dats y dy xpk dulu sbelum buat. Smoge wife Bf dy lebih sbar dan mendapat gnjaran yng setimpal di Syurga. Aminn

    ReplyDelete
  16. Bismillahirrahmanirahim.. Ya Allah, ampunilah kami atas kekhilafan kami..Lindungilah kami dari kemaksiatan dan kemungkaran Ya Allah..Lindungi kami dari mengumpat, mencaci org lain dan sbagainya Ya Allah..Sesunguhnya kami sbagai hamba Mu, sering lupa dan khilaf dalam perbuatan, perkataan dan lain-lainnya..Engaku berilah hidayah kepada kami Ya Allah..

    ReplyDelete