Searching...
18:12 14

Fesyen Rebecca Nur Islam Ala-ala Swimsuit Neelofa


Fesyen Rebecca Nur Islam Ala-ala Swimsuit Neelofa


Rebecca Nur Islam telah memuatnaik gambar fesyen terbaru yang ala-ala swimsuit Neelofa di Anugerah Meletop.

 (Gambar Fesyen Swimsuit Neelofa - klik sini).

Rebecca memakai tudung merah. Baju Rebecca itu juga bewarna merah dan amat ketat. Beliau mengenakan sekalung rantai.


Ooops untuk fesyen tersebut.Hehe.


Untuk makluman, Rebecca telah mengumumkan penghijrahan beliau memakai tudung pada awal tahun 2014.


Beliau juga baru-baru ini kecoh berselisihan pendapat dan menang saman ke atas syarikat milik Erma Fatima 


Jom layan je la gambar ni:


Fesyen Neelofa ala-ala swimsuit di Anugerah Meletop (KLIK SINI)

14 comments:

  1. Lahhhh...nape pkai camtu?sebelom pkai xtngok cermin ker?kan kepale tu bertutup...kesiann betul la..Sedih Tngok..

    ReplyDelete
  2. uik...x rasa lawak ke...cam badut ke...b4 pakai?fesyen mende gitu...

    ReplyDelete
  3. Berpakaian tetapi telanjang... memalukan!!

    ReplyDelete
  4. Bakpo la jadi gitu...haissshhhhh

    ReplyDelete
  5. Baik bukak tudung tu.. Wat malu..je

    ReplyDelete
  6. bukak tudung n bukak kepala sekali... tngok ada otak ke x........ wat malu

    ReplyDelete
  7. die nie dr planet mn???nk berfesyen pn agak2 lah..tu 1 hal..yg pale g wt sanggul mcm gunung kinabalu 2 asl lah haiiii..kesian tgk die nie..

    ReplyDelete
  8. kan dia cakap dia berhijrah pakai tudung bukan menutup aurat

    ReplyDelete
  9. Haha..hodoh! Bodoh! Tlg la.. Buruk sangat!

    ReplyDelete
  10. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  11. klu perut tu ramping x apa jg..lol

    ReplyDelete
  12. Laaaa....boroi rupanya...mmgx minat lgsg dia ni..,

    ReplyDelete
  13. Adoo....malu ku Nk nangga eh!

    ReplyDelete