Searching...
01:51 33

Nana Mahazan mengamuk di Instargram

Nana Mahazan mengamuk anaknya dilabelkan sebagai tupai

Menerusi laman sosial akaun instagram milik bekas pelajar Akademi Fantasia dan juga bekas DJ radio Era, Nana Mahazan telah menyatakan ketidak puasan hati terhadap seorang pengikut instragamnya yang merupakan seorang perempuan bernama Maisarah Suraya Fatin.

Pada ketika itu Nana Mahazan telah memuat naik gambar dia mengenakan skrit pemberian oleh @nyonya_mansur . Dengan tidak semena-mena wanita terbabit  telah pun melabelkan anak kepada Nana Mahazan sebagai 'squirrel' atau dalam bahasa melayu tupai.

Walaubagaimanapun, komen yang ditulis oleh Maisarah Suraya Fatin tersebut telah dibuang oleh Nana Mahazan juga sudah di block dari akaun instagram beliau. Tindakan wanita tersebut telah mengundang rasa kurang senang diantara peminat-peminat Nana sendiri.

Malah perbuatan melabelkan Althea iaitu anak perempuan Nana sebagai tupai turut menyentuh ramai sensitiviti seorang ibu yang mempunyai anak. Tindakan Maisarah Suraya Fatin tersebut sekali gus melambangkan sikap tidak sopan. 

Untuk Nana tabahkan hati mungkin wanita tersebut cemburu melihat kebahagian keluarga yang dimiliki oleh Nana, malah anaknya itu sangat bijak dan petah berbahasa inggeris. Bagi peminat Nana terus lah meyokong Nana. 

Antara bukti yang menyebabkan Nana berang serta gambar dari Fb Maisarah Suraya Fatin. Tak baik mengutuk dan mengelar anak orang kalau anak anda digelar sebegitu apa peraasan anda? Pada wanita terbabit silalah mohon maaf pada Nana.

Baca juga:
Amyza Adnan Bergaduh ( BACA SINI )








Inilah dia Maisarah Suraya Fatin yang melabelkan Althea sebagai tupai.
Link Fb : https://www.facebook.com/maisarah.s.fatin?fref=ts



33 comments:

  1. tkde la lawa sgt,thu nk kutuk org je,sempurna sgt ke dri tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn tak de lawa sangat... mmg tak lawa langsung pun...

      Delete
    2. Mmg xlawa lngsung la.... mcm pig!... cian. Tupai xpa gak c0mey... astagfirullah...

      Delete
  2. Ade juga org mlut puaka mcm ni yerk...ckp xtgk cermin la pmpuan ni

    ReplyDelete
  3. Dah...kenape...nmpk cek patin ni plak mcm tupai ha...tula..ngate org sgtt..Allah bayaq cash..

    ReplyDelete
  4. sblm kutuk ank org, tlg tgk ank sndri dlu ye... sepatutny seorg ibu pham perasaan ibu lain, ni x.. mulut jhtny la hai... semoga makcik tu diberi hidayah..

    ReplyDelete
  5. Cerminlah diri sendiri sebelum nk comments!!!tak ade gunanya pakai tudung kalau mulut mcm SIAL hey pompan SUNDAL?????

    ReplyDelete
  6. Tgk muke die yg mcm tupai adelah..

    ReplyDelete
  7. Muke huduh xla lawa pon nak kutuk org

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie jenis yang tak sedar diri.. orng lain tak lawa pun x ada nak membahan orang lain... sebab apa?.. sebab dye orang sedar diri dye orang tak sama macam orang lain...

      Delete
  8. Nama fb die fatin rizuan

    ReplyDelete
  9. bukn lawa pon.. ehss sdp2 kta mcm tu.. nnty ade ank bru thu. . Allah bls blk..

    ReplyDelete
  10. subhanallah ..... jgnlh suka menghina sesama manusia. lgi pulak semua yg kita ada ini adalah hanya sementara sahaja yg d.anugerahkan oleh Allah. maka bersyukurlah d.atas pemberian-Nya. saya respect Nana kerana sabar menerima tohmahan dari makhluk Allah yg tdk tahu bersyukur ini. cogrtz Nana

    ReplyDelete
  11. Ni pompuan bodoh name nyer..lain kali cermin diri sendiri seblom nk kata orng lain..x pasal2 kene maki..mmg mintak kaki ke ape..elok sepak laju2 bontot dia ni..bengong..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btol tu..saya sokong..

      Delete
  12. wahhhhh qupa cam nih ada hati nak kutuk org... wei cik akak oii... g cari cermin .. cermin muka awak dulu....

    ReplyDelete
  13. Muka mcm tongkang pecah... Mulut bau longkang...
    Apa kau rasa... ?
    Pedih tak?...

    ReplyDelete
  14. ha elok la... pakai tudung angkat depan tunjuk dada.... muka senyum dah mata jadik mcm apetah... kau ni bukan kategori tak lawa... dah jadik hodoh punya kategori... bukan hodoh sebab rupa, coz rupa tu anugerah Allah.. kau hodoh sebab perangai yg menunjukkan kebodohan .. sendiri ada anak yg biasa2 je rupa ada hati nak kutuk anak org....

    ReplyDelete
  15. Hodoh dan bodoh...dats enough for her...pity her, not perfect...nk judge org...ank nana comel la...dpd ank u 2..huahuahua..jaat plk kitew...

    ReplyDelete
  16. Eheh muka dia la mcm tupai ngn bibir senyun lebar....nak kata anak orng mcm tupai anak dia hdng pun x nampak penyet mcm ayam kena langgar ja....kalu nak mngata orng cermin dulu diri sndiri....ok

    ReplyDelete
  17. peerrhh!! muka da lah buruk ada hati nk kata muka anak owg lain mcm tupai.. cermin lah diri tu dlu sebelum nk kata anak owg lain..aq rasa minah tu da terlebih perasan cantik kot..atau kt umah die memang xde cermin..hahaha

    ReplyDelete
  18. Melaburlah di sini pelaburan syariah kenanga. Tunai dan EPF akaun 1

    ReplyDelete
  19. Confirm ke ni pmpuannye?

    ReplyDelete
  20. Muka macam down syndrome je suraya fatin ni..Bhahaha

    ReplyDelete
  21. astaga..mulut.
    ...celupar

    ReplyDelete
  22. laaaa..dia ade anak rupanya..smpai hati dia ckp anak org mcm tupai..ke dia x reti english..kot dia maksud paham squarel tu comel x..eee sian ko dik..ngaji x abisss..

    ReplyDelete
  23. Erk..tajok blog ni patot jd fans nana mengamok bukannye nana..huhuhu..nana elok je pro move on,bagus matang gitu

    ReplyDelete
  24. Dia lg la cukur kening kemain halus..hdg lagi..aish...nauzubillah...althea more cute than u la sis... she so good dlm english...hm... ksian melayu.

    ReplyDelete
  25. her face is more than tupai right.....

    ReplyDelete
  26. saya pernah diberi tahu oleh seorang ustaz...klau kita tengok baby kita kena berkata bertentanggan dgn sifat baby tersbut,,contohnya klu baby tu putih...kita katakan hitam...klu wangi kita kata busuk...kerana mengikut keteraggan ustaz tu takut-takut syaitan akan mengambil kesempatan terhadap baby tersebut...contohnya klu baby tu sakit ibu bapa akan memberi perhatian terhadap baby itu sahaja dan mengabaikan perintah allah..itulah yg ustaz pernah terangkan kpd saya....

    ReplyDelete
  27. Apepn alasannye jgn kutuk anak org..kita sesama manusiakn..sebaik2 paras rupa Allah jadikn kita sbg manusia..Fatin sbg IBU x rasa sedih ke terhina bla org kutuk ank kita.Allah bg akal untuk kita berfikir ditempatkan di bahagian atas dlm anggota tubuh badan kita.Gunakan apa yg Allah bg dgn sebaik2nya.Bukan Allah letak akal di bahagian bawah
    ..Renungkanlah..

    ReplyDelete
  28. Astaghfirullahalazim..xbaik taw mengata org bawa2 mengucap semoga allah amponi dosa kita semua amin :=========

    ReplyDelete
  29. Cun gak Maisarah Suraya nie

    ReplyDelete