Searching...
15:30 14

Awal Ashaari Bergaduh Dengan Follower Di Laman Sosial

Awal Ashaari Bergaduh Dengan Follower Di Laman Sosial


Awal Ashaari bergaduh dengan seorang follower wanita apabila dia menghina Scha Al Yahya dan anak yang sedang di kandung.

Gambar Scha Alyahya sedang sarat mengandung di sini (KLIK SINI)

Memang melampau komen dari peminat tersebut yang mendoakan agar anak Awal Ashaari dan Scha Alyahya menjadi "jahat".

Melihat komen keji itu, Awal terus memuatnaik gambar wanita itu.

ini kata-kata Awal Ashaari:
Doakan semoga si polan atau anaknya nanti jadi orang yang baik baik, amin. #ifyoudonthaveanythingnicetosaydontsayanythingatallbitch

You can change your IG name all you want but you cant change that ugly attitude of yours. I kasi u free publicity malam ni. I'm sure this is what u want, B.


Wanita itu kemudiannya menukar nama Instagram dan cuba lari dari serangan Awal Ashaari. Hai macam-macam..









14 comments:

  1. Kalau dah kurang ajar tahap macam ni, memang elok pun gaduh..

    ReplyDelete
  2. Loooor sayang tol. Muka lawa tapi mulut laser. Harap sgt dia sedar & berubah. Anggap la ni sbagai satu pengajaran ye.

    ReplyDelete
  3. Tak lawa mana pun...mmg muka serupa ngan perangai...ni la manusia , iri hati bila tgk org sekeliling bahagia...mmg nk femes la tu..berdoa utk mohon perkara baik..bkn doa bg musibah pd org.. pikir la dlu sblm berkata2...

    ReplyDelete
  4. Muke mintak bontot jek

    ReplyDelete
  5. Cara duduk dia je dah macam pompuan sundal.. lagy nak cakap pasal orang.! Bitch. Komen dari Singapura

    ReplyDelete
  6. mmg ptt d ajar prmpn camni...kurang ajar...Allah swt skrg byr cash jek..what she give she get back..itu janji Allah swt

    ReplyDelete
  7. Kalo boleh post lg banyak2 gamba pompuan ni.... mentioned that 'sundal wanted'...;p

    ReplyDelete
  8. Rupa dia sendiri pun mcm sundal. Iri hati dgn org lain.

    ReplyDelete
  9. Issh mcm ni kalau blm kawin takda sapa nk buat bini.....mulut mcm api neraka!

    ReplyDelete
  10. fuck sama dia lah ini macam punya super bitch cuma nak kan publicity aje

    ReplyDelete
  11. astaghfirullah..cuba pikir positif mgkn akaun pompuan tu kene hack...xthu la kebenarn nye..so kita2 yg xthu kbenarn xperlu berkata-kata buruk psal pompuan tue...dont judge a book by its cover..cuba pkir2 kan..

    ReplyDelete
  12. pompuan sundal sejati je yg doakan baby tak berdosa jadi sundal...

    ReplyDelete
  13. ala..lau btol akaun dy kn hack,,wtpe nk tkq ig name byk kali..dgn buang suma pic dy lak.....tu la,dh terlajak tulis..mmg xleh nk patah blik...alamatnya...nyahle kuar kau dr ig....sana sini org tgk muka ang ja...mntk2 la diampunkan schawal...

    ReplyDelete
  14. die yg sundal....psl tu ler die ckp cm tu...get a life lh

    ReplyDelete