Searching...
10:10 5

Lagi Gadis Dedah Mesej Mesra Zaquan Adha

Lagi Gadis Dedah Mesej Mesra Zaquan Adha

carian:
zaquan adha, ayu raudhah
gadis dedah bukti zaquan adha,

Semalam kecoh kes mesej mesra Zaquan dengan gadis lain tersebar di lama portal Rotikaya. (baca sini).

Namun Ayu Raudhah bermati-matian menafikannya dan percaya dengan suaminya (baca kenyataan Ayu-di sini)

Kini di laman forum Cari, dikatakan seorang lagi gadis telah mendedahkan bukti kemesraan Zaquan Adha mengajaknya keluar berdua.

Ini kata gadis itu di laman forum:

mmg gatai mamat ni.. kantoi sudah.. lps iols xlayan msj ajak kua dia dlu dia stop instamsj.. alhmdllh... hihihihi dia cari stock banyak2 simpan poket gamaknye

Gadis itu turut memberi bukti gambar screnshot SMS tersebut:


Dari komen peminat juga banyak sekali pendedahan tentang Zaquan Adha, namun tiada gambar disertakan. jom baca komen-komen dari orang ramai.





5 comments:

  1. kalau tak betul itu fitnah.....
    kalau betul buka aib org....
    sudah la..........

    ReplyDelete
  2. mcm d same girl je

    ReplyDelete
  3. Teruknyer..nak fitnah n nak jatuhkan orang sampai mcm tu sekali..macam ada director jer yg nak mengarah drama ciptaan sendiri..hebatnya fitnah d buat..mengalahkan fitnah dajjal..cuba nak runtuhkan masjid orang..

    ReplyDelete
  4. Pompuan tu pn sm gk..p layan bt pa..

    ReplyDelete
  5. Tak cayala zaquan mcmtu,

    ReplyDelete