Searching...
16:28 21

Ayu Raudhah Tampil Beri Komen Kes Zaquan Adha

Ayu Raudhah Tampil Beri Komen Kes Zaquan Adha


Ayu Raudhah kini tampil memberikan komen dan penjelasan sebenar disebalik kontroversi WeChat suaminya.(BACA SINI)

Memang jawapan Ayu amat dinantikan tentang kontroversi yang sedang melanda suaminya, Zaquan Adha ketika ini. 

Hari ini, Ayu Raudhah tampil memberikan penjelasan tentang apa sebenarnya yang berlaku di sebalik insiden WeChat suaminya itu.

Ini jawapan Ayu Raudhah:
“Sebenarnya saya dah terima foto screenshot itu semalam daripada wanita bernama Miranda Kerr. Dia kata kawan dia yang sering berbalas mesej dengan suami saya”

“So, dia rasa bertanggungjawab nak bagitahu saya.Tapi saya terkejut bila hari ini semua media pula tahu hal ini. Cuma saya nak jelaskan bahawa itu bukan WeChat ID Zaquan. Malah, Zaquan menggunakan gambar lain dalam aplikasi WeChat dan saya pun tahu akaun WeChat Zaquan”

“Saya pun tak tahulah siapa yang buat semua ini. Tetapi, yang pasti perkara ini sedikit sebanyak beri kesan kepada rumahtangga saya. Mungkin saya akan ambil tindakan lanjut selepas ini”

Ayu Raudhah juga tidak menolak kemungkinan ada orang yang cuba melaga-lagakan hubungan dan rumahtangga mereka berdua.

Semoga pasangan ini tabah menghadapi dugaan. [sumber:OhBulan]





21 comments:

  1. Kan ada screenshot gmbr zaquan tgh video call ng pmpuan tu..nk tipu pon xpndai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah..siap ade screenshot tngh video call zaquan dgn pompuan tu.nmpk sngt.allah itu maha adil.suatu ari nti akan kantoi gak event nk sembunyi cover mcm mne pon.nk tngok ayu raudah nk cover laki die smpi ble.

      Delete
    2. Bro/Sist... itu Screen shot.. tapi klau diedit letak foto pompuan bogel kat ujung atas kanan itu mcm mana erk? hahah Edit semua tu

      Delete
    3. Cover baekkk punya bini... die x tak tau ke yg laki die ade hp n no lain? Dah tentu2 ade akaun wechat lain... hahahaha!! Oiii.. despatch pun mampu ade dua hp, balik umah hp sorok bwh sit moto lagi... kui3!!!

      Delete
  2. Aah kan how abt d vdio?? Kantoiii

    ReplyDelete
  3. ayu sabar je k. mungkin Ada orang yang cemburu kn kebahagiaan rumah tangga ayu .

    ReplyDelete
  4. yang penting ayu percaya kan zaquan.. OK?

    ReplyDelete
  5. yg rita cakap psal zaq ni buntingkan ppuan tu btl ke?

    ReplyDelete
  6. wechat ble buat beribu2 akaun yg awak tak tahu. orang skang.......... hmmmmm

    ReplyDelete
  7. Klau acc tu acc palsu, screen shoot video call zaquan n perempuan tu pn palsu jgk ke?kesian...what u give u get back..

    ReplyDelete
  8. yesssss...what you give u get back

    ReplyDelete
  9. Income bagus, bni cantik,nak anak tuhan da bg,life pon hmm Alhamdullilah...agaknye mmg jenis xreti bersyukur la dia tu.

    ReplyDelete
  10. Kekayaan kesusahan kecacatan waima kesempurnaan sekalipun yang kita miliki ...semuanya adalah dugaan dari Tuhan. Jangan lupa!

    ReplyDelete
  11. video call dlm kete..kalau kt rmh sah2 kantoi..haha laki da mengatal pun stil nk cover.

    ReplyDelete
  12. Alahai ayu lagi nak cover. Tu la dulu sibuk pasal rumah tangga rita. Skg kena batang hidung.

    ReplyDelete
  13. Moga kak ayu raudhah tabah hadapi semua ni. U are a good wife. Hanya isteri yang baik akan menyebelahi suami nya. Tak kira salah atau tidak suami isteri wjib menutupi aib masing2. Hanya allah sahaja yang tahu. Moga ayu tabah ye. Yang dok mengate sesedap rase tu jangan lupa di akhirat kelak korang kena cari ayu mintak maaf. Salah atau tidak bukan korang yg tentukan. Lebih baik kita same2 doakan masjid yg dibina mereka kembali baik2 saje. Tak perlu nak jadi *investigator officer* yg tahu mengate tnpa bukti.. ;')
    #org yg biase edit pic n pro tahula .. Lalala

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tentang fitnah ke apa, no komen. Hanya Allah yg tahu. Tp setuju dgn tanggungjawab isteri menutup aib suami. Mmg betul tindakan Ayu Raudhah tu...

      Delete
  14. gosip jew tau... ini semua bodo...

    ReplyDelete