Searching...
22:41 14

Azwan Ali Hina Makanan Berbuka Bazaar Ramadhan

Azwan Ali Hina Makanan Berbuka Bazaar Ramadhan


Azwan Ali telah membuat kenyataan yang menyebabkan ramai mengkritiknya keterlaluan kerana menghina hidangan juadah di pasar atau bazar Ramadhan.

Pengacara yang penuh kontroversi ini, mengatakan makan ini seperti sampah.

Ini kata Azwan Ali:
“Slm. Tak main la beli juadah kat bazaar ramadhan? Most rasa sampah! Maaf ! Just face the facts ! So?”

Kata-kata Azwan ini menimbulkan ketidakpuashatian orang ramai dan menhentam Azwan Ali. Tapi seperti biasalah kata Azwan Ali ni, why bother.. why bother







14 comments:

  1. oh azwan..memang tak sedar diri org tua ni..mungkin sbb dh tua nie otak dah tak brape ok kot.. Sal tu la asyik nak mengate org jer.hey azwan,lu mulut srupa longkang woo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Byk sgt mkn sampan dia ni...too bad sbb born in mlaysia

      Delete
  2. Mulut tu dh trlebih mkn babi ke azwan?kau lg sampahhhhhh !!!!sampah neraka..haktuuiiihhh kt muka kau pondan !!!

    ReplyDelete
  3. tak lame lagi mati la dia tu,jahanam tol

    ReplyDelete
  4. Ish. Ada org kebuluran terpaksa makan bangkai...sbb nak isi perut. Bersyukur la. Nabi kalau makanan tak sedap, baginda senyap je. Xde pulak ckp mkanan rasa sampah ke ape. Cool la.

    ReplyDelete
  5. Hantu ni sebenarnya x waras lagi..dah masuk air

    ReplyDelete
  6. Ko rse ko mati tu senang ke susah..suka2 jer menghina org..ko bapok taik!

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. kubur da kate mari, rumah kate pergi cepat la !!!! too pon masih xseda lagi ke pak cik oiiii... sudah2 la too menghina orang.. MACAM NIE KAN KALO ORANG KURANG KASIH SAYANG... KESIAN NYE KO PAK CIK...HAHAHAHAHAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  9. kalo ko mkn sedap2 kat hotel pun tp mulut mcm longkang pun tak guna gak.

    ReplyDelete
  10. mulut ko yg sampah....!!! kumuh ngan klorok pon bau mulut ko still bau bangkai babi hutan yg tua... da la tergedik... kalo da x laku tu g korek kubur kat kapir laknat tu tanam sendiri... plok skali bangkai babi tu... yg bau da mcm mulot ko... dari dlu mmg aku meluat ngan bangkai babi ni..

    ReplyDelete