Searching...
09:51 13

Era FM Kena Hentam Bawa Kiki CDM 25 Jadi Tetamu Jemputan

Era FM Kena Hentam Bawa Kiki CDM 25 Jadi Tetamu Jemputan


Niat Era FM untuk menemubual Kiki secara LIVE di konti radio mendapat feedback negatif dari para pendengar.

Era FM telah menjemput Kiki, pemilik kereta Peugeot CDM 25 yang popular setelah mengamuk dengan seorang uncle apabila keretanya dilanggar.

Kiki telah ditemubual dan meminta maaf kepada uncle itu (uncle Sim) dan juga rakyat Malaysia. Era FM juga ada memutarkan perbualan uncle Sim yang telahpun memaafkan Kiki.

Banyak pendengar yang kurang bersetuju dengan tindakan Era FM menjemput Kiki sebagai tetamu dan berkata sepatutnya uncle Sim yang patut di bawa ke konti. 

Ada juga berkata ini adalah taktik untuk Era FM menaikkan ratingnya, dengan menggunakan kepopulariti Kiki, sama seperti Bobo dan Syasya Solero tidak laman dulu.

Ada juga yang menulis: "Stop making Stupid people famous"

Jom lihat antara komen pendengar radio:








13 comments:

  1. Promosi yg keterlaluan oleh Era FM

    ReplyDelete
  2. mengarut xsudah.. cerita skrg macam minah ni pulak kena aniaya... semua station radio nak panggil dia... ape ke banggang... meluat la.. minah ni nangis ni semua air mata buaya..

    ReplyDelete
  3. ERA Pun BANGANG!!! jgn jadi Radio BODOH....!

    ReplyDelete
  4. kERA ni pehal buat kerja bodoh ha??panggil ki_Kimak tu wat pe?!

    ReplyDelete
  5. OMGGGG!! THAT BITCH!! XDE ORG LAIN KA WEYYY! STOP MAKING STUPID PEOPLE FAMOUS LA!

    ReplyDelete
  6. minta lps ni radio ERA pangge pulak peragut ke, pencuri ke untuk jadi tetamu radio ERA..

    ReplyDelete
  7. stupid ERA.. close down ur station. this person does not deserve to be on air and such a disgrace to the nation

    what a joke

    1 msia kononya..

    ReplyDelete
  8. Menangguk di air keruh??

    ReplyDelete
  9. Sepatutnya panggil dua2 bsemuka n say sorry pada uncle tu..bkn pnggil kiki sorang..xadil kot...

    ReplyDelete
  10. Nasib baik dah x dengar era. Memang selalu mende lagha je. Ikim.fm the best!!!

    ReplyDelete
  11. "halus betul permainan kau kan , tapi tak cukup halus sebab kurang tatatertib bukan cara macam nie nak mintak maaf" (filem Sejoli)

    ReplyDelete
  12. Era......Era tu apa......

    ReplyDelete
  13. Mostly yg comment melayu..pemikiran typical malay, suka buat judgment without usul periksa from both side..mesti uncle sim ada buat something yg bg kiki meroyan..yg xde dlm recording..klu tiada angin masakan pokok bergoyang..unless pompuan melayu setuju yg diorg suka meroyan tanpa sebab..can't argue about that..xpelik ka cina klu boleh saman depa xkn lepaskan peluang?

    ReplyDelete