Searching...
14:57 5

SERAM! Gambar VIRAL Tangan Hantu Dicelah Gadis Sedang Selfie


SERAM! Gambar VIRAL Tangan Hantu Dicelah Gadis Sedang Selfie


Sekeping gambar menjadi viral apabila dikatakan terdapat tangan misteri disamping gadis-gadis yang sedang makan di sebuah restoren.

Di dalam gambar itu, 3 orang gadis mengambil gambar kenang-kenangan sedang menjamu selera di sebuah restoren di Kedah.

Namun, terdapat gambar tangan misteri muncul di antara muka 2 orang gadis itu.

Dari komen para pelayar facebook, gambar ini berlaku di Sungai Petani, Kedah.

Terdapat episod tuduh-menuduh sehingga ada berkata restoren itu menggunakan pelaris. Namun perakra ini disangkal oleh anak buah pemilik restoren tersebut.

Jom layan gambar:








5 comments:

  1. asal rmai pelanggan sikit ilmu pelaris, aasal tak ramai org dtg je ckp ada org tuju sihir.. tak dinafikan benda2 tu wujud, tp open up your mind. kenapa tak ckp je tesco tu pakai ilmu pelaris kalau nk compare kan dengan kedai runcit murni? please la.. kaji betul2 gmbr tu.. ada possibility edit or camera tricks.. tak dinafikan jugak tu benda betul.. kalau benda betul, sama2 la kita doa agar anak2 adam terpelihara dari benda2 mcm tu.. and stop pointing fingers dkt kedai tu.. kalau kedai tu takdak pakai ilmu pape, tak pasal2 business org tu bole effected by this kind of negative comments.. at the same time, kita dah tabur pasir dalam periuk nasi org.. tak ke berdosa tu..

    ReplyDelete
  2. please la.. gunakan akal.. tangan tu milik minah tudung biru di kanan gambar.. gelap sebab tidak bawah cahaya lampu dan terhendap oleh muka dia. jangan jadi bodoh.

    ReplyDelete
  3. hahaha... bila tangan tak kena cahaya, terbias la warna biru dgn merah (tudung diorg). bangang sape yg nk firnah ni, lepas tu guna nama Islam. klu btl bulan ramadhan, nk g berbuka, bukan ke SETAN dh kena ikat. korang lak memandai jd setan, ye?

    ReplyDelete
  4. Letih ah macam ni esh gambar berbulan bulan abad dah pun nak ungkit balik apa benda yg sebenarnya nak pun taktau la hesh. Tapi yg for sure gambar ni TAK DIEDIT DAN IANYA ORIGINAL PICTURE OKAY! Guna phone aku snap benda alah ni. Maybe la camera tricks. Lgpun first time kitaorg jamah mknn kat sini after 2years takjumpa. So taktau ok pelaris ka apa benda yg dok carut bagai tu. Memandai ja lawak ah. Tuan badan takkata apa apa pun. Please STOP spread this annoying statement okay.

    ReplyDelete