Searching...
07:29 3

7 Gambar Sasha Saidin Dan Ibu Melawat Baby Rozita Che Wan & Zain Saidin


7 Gambar Sasha Saidin Dan Ibu Melawat Baby Rozita Che Wan & Zain Saidin


Kakak kepada Zain Saidin iaitu pelakon dan penyanyi Sasha Saidin telah hadir ke Hospital Ampang Puteri untuk melawat baby yang baru lahir, anak buahnya.

Turut datang bersama ialah ibu Zain Saidin dan anak Sasha iaitu Adam. Sasha turut membawa sedikit buah tangan kepada Zain sekeluarga.

Sasha Saidin telah berkongsi gambar ketika melawat Rozita Che Wan dan anaknya itu di laman sosial.

Di samping itu, Sasha Saidin juga telah memuatnaik gambarnya ketika kecil yang mirip dengan wajah anak perempuan Rozita Che Wan dan Zain Saidin itu. Comel !

Lagi 25 gambar anak perempuan Rozita Che Wan & Zain di (LIHAT SINI)

Jom lihat gambar ketika Sasha Saidin melawat anak buahnya:









3 comments:

  1. Ala... Shasha Saidin ckp muka baby tu mcm dia kecik2 ke? Alamat bsr esok2 baby ni x cantik ler kan?

    ReplyDelete
  2. Sasha tu nak cakap muka dia comel lah time besow2 ni huhuhu. Lepas tu, makin tua, makin nak poyo2 mat salleh, rambut habis semua dye ikut Miley Cyrus, biar kaler asal kaler brown2 perang pun tak dok hal pon...tak yah dye macam patung Barbie laa...molek lah tu perangai..doh ler doh ada anak ...

    ReplyDelete
  3. astaghfirullah.. pehal lah dgn komen org kat atas ni. teruk betul. sukahati je judge org mcm tu. gaya mcm dah kenal org tu sgt. tapayah lah nak judge org hye berdasrkan rmbut atau gaya luaran. nak kutuk pun simpan lah dlm hati. satu lagi ape salah dia nak bandingkan gmbr dia dgn bdk tu. tak semestinya tu gambar sasha. cubalah bukak sikit otak mata fikiran korg. ni sempitttttt je. tahu nak menilai cri salah org. otak tak pakai ke??? kalau pakai otk takde makna kau nak busybody life org kan. takde makna kau nak ckp benda bebukan kan. aku bukannya peminat dia nak back up bagai. tapi as manusia, mestilah ade rse tggjwb nk tegur. bukak lah sikit otak tu. tah pape.

    ReplyDelete