Searching...
12:48 0

Eina Azman Jawab Kontoversi Perangai Buruk Park Kereta Sesuka Hati Beli Subway

Eina Azman Jawab Kontoversi Perangai Buruk Park Kereta Sesuka Hati Beli Subway

Beberapa hari yang lalu kecoh di laman sosial dan blog bercerita tentang perilaku Eina Azman yang dikatakan park kereta di tempat mengisi minyak dan pergi ke Subway.

Dari laporan OhMedia:

"Mohon rakan-rakan doakan mereka mendapat hidayah. Parking kat petrol pum and then dine in kat Subway. Perangai tipikal bangsawan ekspress. Aku tak kisah kau Datuk Paduka ke, pelakon ke, parking ada kot, boleh pulak kau parking kat situ." - lapor seorang saksi kepada OhMedia

Ini pula jawapan dari Eina Azman tentang hal ini:

Eina malas nak comment panjang. Pada yang tak tau tu tolong lah jangan tokok tambah... Eina cuma nak tanya 1 soalan saja "pernah Tak anda nak pergi isi minyak lps tu masuk dlm beli makanan"?? Terima kasih lah pada semua yang mengata dan menghina saya dan suami... Semoga Allah merahmati kamu semua

Dari penjelasan Eina Azman mungkin dia hanya beli "take away" Subway sahaja.


0 comments:

Post a Comment